вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Зеленґейт: розкрито дику корупцію серед "слуг" у Верховній Раді




ЗЕЛЕНИЙ-ПРЕЗЕЛЕНИЙ НАШ ВОТЕРҐЕЙТ
Частина перша
"Яке керівництво країни - такий і Вотерґейт". (c) tZE inform
Першою реакцією на скандал навколо голосування групи депутатів від правлячої партії Зеленського в Бюджетному комітеті ВР (голова Гетманцев, "Слуга народу"), було усвідомлення вищим керівництвом режиму Зеленського факту наявності досить великої неконтрольованої групи депутатів від "СН".
Миритися з цим Зеленський явно не бажав і негайно дав вказівку САП відкрити попереднє провадження, а керівництву фракції - влаштувати показову здачу обстежень для депутатів [напевно, “влаштувати показову перевірку депутатів на детекторі брехні"]. Показовість розправи мала продемонструвати непохитне неприйняття цієї ситуації Зеленським і демонстративно залякати внутрішньопартійну опозицію.
Але перші ж доповіді Корнієнка про ситуацію, а згодом і дзвінки Холодницького привели до панічної реакції Зеленського й ПОВНОГО РОЗВОРОТУ ЙОГО ПОЗИЦІЇ — ВІН ДАВ ВКАЗІВКУ СПУСКАТИ ВСЕ НА ГАЛЬМАХ.
Справа в тім, що Корнієнко прекрасно знав, хто саме пропонував депутатам гроші, а Зеленський вже ніяк не міг дозволити собі світити цих людей в жодних скандалах. Розуміючи, що першим, про що його запитають після повернення з Японії, буде питання корупції у "СН", він вирішив зробити павзу в Золотому, де успішно створив собі ще одну проблему.
Проте лиха без добра не буває: ОБГОВОРЮЮЧИ ХАМСТВО ПРЕЗИДЕНТА, НАРОД ЯКОСЬ ПОЧАВ ЗАБУВАТИ ПРО КОРУПЦІЮ.. А тим часом пристрасті там розгорялися неабиякі. У гру раптом вступила СБУ, і рано вранці затримала шістьох осіб підозрюваних й причетності до спроби підкупу членів парламентського Комітету з фінансів і податків.
Усе було просто: поки Холодницький чухав ріпу, міркуючи що ж робити, СБУ, переглянувши відеоматеріял з ВР, визначила героїв дня. Товариші такого повороту подій явно не очікували, тому ДО РУК СБУ ПОТРАПИЛИ ВСІ МОЖЛИВІ НОСІЇ ІНФОРМАЦІЇ, що їх деякі дурні носять із собою й використовують для запису розмов з іншими дурнями.
Саме з цих записів СБУ дізналася, що пан Корнієнко (перший заступник голови фракції “СН”, фактично її керівник) НЕ ПРОСТО ЗНАВ ПРО ФАКТИ СПРОБ ПІДКУПУ ДЕПУТАТІВ, АЛЕ Й ЗНАВ УСІ ПОДРОБИЦІ І ПРІЗВИЩА. Але СБУ не знала головного. Головне знав Корнієнко.
Затримані персонажі - це група товаришів, які за гроші лобіюють у кулуарах ВР рішення певних питань. У США це зветься "лобізмом" і реґулюється законом. У нас це зветься корупцією й реґулюється кримінальним кодексом. Проте це явище існувало завжди, й гроші там крутяться чималі.
Усі вони числяться "помічниками депутатів на громадських засадах". Депутат просто отримує певну суму й більше ніколи їх не бачить і жодного стосунку до їхньої діяльности не має. “Корочка” - просто пропуск на робоче місце.
Дізнавшись, що серед затриманих є позаштатний помічник одного депутата від ОБЗЖ, Корнієнко впав у дикий шок і в жаху повідомив про це Зеленського. Справа в тім, що СБУ не знаючи (або знаючи?) ЗАТРИМАЛА ПРЕДСТАВНИКА ГОЛОВНОГО ДОНОРА “СЛУГИ НАРОДУ”.
Ми неодноразово писали, що ПАРТІЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО ЗАЗНАЄ НАЙДИКІШИХ ПРОБЛЕМ ІЗ ГРОШИМА. Становище ще більше погіршується тим, що КОЛОМОЙСЬКИЙ СВОЮ ЧАСТИНУ ДЕПУТАТІВ БІЛЬШ-МЕНШ ФІНАНСУЄ (1,5-3 ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ НА МІСЯЦЬ).
Що ж до президентської частини фракції СН, то вона відчуває всю красу жебрацького існування на жалюгідні 40 тисяч гривень на місяць і законно нарікає... І ОТ ОСТАННЬОГО МІСЯЦЯ НА ФРАКЦІЮ ПОЛИВСЯ БЛАГОДАТНИЙ ДОЩ ФІНАНСУВАННЯ, ЯКИЙ ДОЗВОЛИВ ДЕПУТАТАМ ХОЧ ТРОХИ ЗВЕСТИ КІНЦІ З КІНЦЯМИ... ПРИБУТТЯ ЦЬОГО ПІВМІЛЬЙОНА ВІЧНОЗЕЛЕНИХ не стосувалося жодних питань, що розглядалися у ВР, а було просто ПЕРШИМ ВНЕСКОМ ЗА ТЕПЛЕ МІСЦЕ від доброї ВИСОКОЇ людини. І ось тепер його представник, який, власне, й "лобіював" цю благородну справу, полетів у катівні СБУ, намагаючись допомогти бідним депутатам стати ще багатшими. Незручно якось вийшло.
Взаємини Зеленського і Баканова в цій статті ми не обговорюватимемо. Для повного розуміння радимо ознайомитися з оцим (ЦІНА ПОРЯТУНКУ https://timeze2019.blogspot.com/p/blog-page_35.html).
Скажемо тільки одне: Баканов вистояв у протистоянні із Зеленським \ Коломойським і веде свою гру. Зеленський намагається контратакувати, але указ №774 / 2019 від 25 жовтня, був недоречний і невчасний.
Корнієнко з Арахамією встигли вмовити чотирьох депутатів, які збиралися свідчити в САП, цього не робити або принаймні робити вигляд, що не впізнали, з ким говорили, але ж СБУ має відео!
Поки Зеленський з Корнієнком та Холодницьким намагалися зметикувати на трьох, СБУ ВИТРУСИЛА З ПЕРЕЛЯКАНИХ “ЛОБІСТІВ” ТАКИЙ ОБСЯГ ІНФОРМАЦІЇ, ЩО В НІЙ МОЖНА ВТОПИТИ НЕ ТЕ ЩО КОРНІЄНКА З РАЗУМКОВОМ, А ВСЮ ФРАКЦІЮ ЦИХ ЗЕЛЕНИХ НЕПОРОЗУМІНЬ.
Зеленський повинен змиритися, що головним вигодонабувачем стала СБУ, яка тепер має просто вбивчий компромат на керівництво фракції “СН” у Раді.
Зеленський не має вибору. Подальше розслідування може вилитися у ґрандіозний скандал, навіть без СБУшних подробиць. Але... вже ціла структура з потужним ресурсом ЗМІ вступила у гру... Ми ще повернемося до цієї захоплюючої теми.
А поки що - нам філіжанку кави!
Джерело: https://timeze2019.blogspot.com/2019/10/blog-post_28.html

PS.
В обстановці повної секретности, у присутності Зеленського і Богдана, відбулося засідання парламентської фракції "Слуги народу". У залі були встановлені датчики радіовипромінювання. Основна теза Зеленського: "Потрібно всім заспокоїтися, обговорення й поліграф зняли всі питання. Ніхто грошей не брав. Треба рухатися далі". Про дві кримінальні справи, порушені САП - ані слова. Мажоритарникам пообіцяли субвенції для їхніх округів. Незрозуміло, навіщо приходив Богдан. Він мовчав протягом усього засідання. У контексті скандалу обговорювалася поведінка Рябошапки.
Після засідання депутат Поляков заявив, що його "замовив" кримінальному авторитетові колеґа по фракції. 
https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html


ЗЕЛЕНИЙ-ПРЕЗЕЛЕНИЙ НАШ ВОТЕРҐЕЙТ
Частина друга
"Ми розуміли, що верхи були у нестямі. Ми просто не знали, що вони так і не повернулися... "
(С) tZE inform
За добу по нас прокотилися всі можливі й неможливі види атак. 18 назв установ і підрозділів. Як казали в одному фільмі, "будь-які організації на три букви - усі там", навіть латвійський Інтерпол і дві бот-мережі з Европи (але це росіяни). Ми ще дізнаємося, що вони там наплели латишам... Паралельно змінено систему електронного стеження, моніторинґу і відеофіксації в Адміністрації й Кабміні.
Коли став зрозумілий масштаб атаки, керівництво скомандувало "Відійти й залягти". Група моніторинґу тільки відстежувала ситуацію. В якийсь момент штаб атакуючих різко змінив тактику й почав моніторинг джерел енергоспоживання в сумісності з моніторинґом трафіку. Ми так розуміємо, вони просто вирішили, як в анекдоті: "ловімо твою" - й накрили три майнінґові ферми (одну в "Укрзалізниці" і два якихось сильно хитрих казіно. Не знаємо, скільки вже вони скосили, але державі залучеяння оцього всього проти нас коштувало щонайменше кілька мільйонів гривень.)
Причина істерики зрозуміла – ПАРТІЯ ЗЕЛЕНСЬКОГО, ЯКА ІСТЕРИЧНО ВОЛАЄ ПРО “КОРУМПОВАНИЙ РЕЖИМ ПОРОШЕНКА, САМА ВИЯВИЛАСЯ ПРИТУЛКОМ КОРУМПОВАНИХ ОСІБ І МІСЦЕМ КОРУПЦІЙНИХ ОБОРУДОК.
Ну, позаяк за позику віддяка, ми називаємо прізвище згадуваного нами "спонсора" – знайомтесь. Олексій Чернишов, співвласник супермаркетів "Фуршет", великий фахівець з "комерційної нерухомости", найближчий соратник віце-президента International Council of Jewish Parliamentarians, депутата від ОПЗЖ Олександра Фельдмана. Це його первинний внесок у розмірі півмільйона зелених врятував бідних "слуг народу" від падіння у злидні . Скільки йому коштувала посада керівника київської ОДА, нам ще належить дізнатися.
Але в цій історії є цікавий нюанс. Люди, котрі уважно стежать за голосуванням у Верховній Раді, вже звернули увагу на факт періодичного і вже досить частого провалу голосування, навіть з дріб'язкових питань, ЧЕРЕЗ ВІДСУТНІСТЬ ГОЛОСІВ ВІД “СЛУГ ГАРОДУ”. ТАБЛО ЗАЗВИЧАЙ ВИБИВАЄ ЧИСЛО 218-219 ОСІБ.
Фактично йдеться про блокування голосування групою Коломойського у приблизному складі 35-36 осіб. Після цього повторюється одна і та ж картинка - Арахамія біжить до ОПЗЖ і вони дають 10-15 голосів, що рятують голосування. Усі ці голоси - це голоси т.зв. "Групи Фельдмана-Рабиновича". Такий собі внутрішньєврейський міжсобойчик - група Зеленський-Фельдман-Рабинович проти групи Коломойського.
Не можна сказати, що така ситуація сильно подобається групі Медведчука, який увійшов у жорстокий клінч із Зеленським. У ВР вже відкрито спалахують скандали між депутатами різних груп ОПЗЖ, але факт прямої підтримки Зеленського частиною ОПЗЖ - вже факт політичного протистояння в Україні.
СБУ відпустила на всі чотири вітри затриманих ними "лобістів". Пред'явити їм, власне, нічого, інформацію отримано, а розкривати факт прослушки їхніх переговорів із депутатами, мабуть, комусь здається передчасним. КОРОТШЕ, ВЕЛИЧЕЗНИЙ КОМПРОМАТ ПОКЛАДЕНО У ПАПКИ “СТАНЕ В НАГОДІ”.
Залишаються запитання щодо відкритих Спеціялізованою антикорупційною прокуратурою справ проти членів партії "Слуга народу". Позиція Зеленського дуже характерна - партію Зеленський наполегливо жене до нових висот замазування у власні проблеми, фактично перетворюючи її на споживаний матеріял. Саме за його розпорядженням партія "Слуга народу" вирішила найняти адвокатів, аби вони представляли у правоохоронних органах інтереси її нардепів, підозрюваних в отриманні хабарів. Більшість "членів" цієї партії навіть не підозрює катастрофічних наслідків цього кроку.
Ми вже згадували про це, пояснюємо ще раз. У далекому штаті Делавер, у грізному закладі, йменованому Канцлерським судом штату Делавер, у рамках спеціяльного законодавства, створеного для боротьби з організованою злочинністю, яке зветься "Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act", розглядається справа, що має прямий стовунок до Зеленського. Позаяк справу, відкриту Міністерством юстиції США (ми писали) про незаконне фінансування заходів, пов'язаних із президентськими виборами 2016-го року, вже витребувано до суду, то варіянт, що його ми вже давно означили як "ЛЯГТИ СПАТИ ЧЛЕНОМ ПАРТІЇ ПРЕЗИДЕНТА, А ПРОКИНУТИСЯ ЧЛЕНОМ “ЗЛОЧИННОЇ АСОЦІЯЦІЇ” - ЦЕ ВЖЕ Є ЦІЛКОМ РЕАЛЬНИЙ ВАРІЯНТ ДЛЯ “СЛУГ НАРОДУ”.”
А вже відверті спроби допомогти адвокатами членам партії, що потрапили в корупційні справи, цей суд однозначно трактуватиме як свідчення існування "злочинної асоціяції". Розуму нема, то хоч читайте, що вам пишуть.

Джерела:
Повідомлення від 26.06.2019 р. “Хроніка засідань Канцлерського Суду штату Делавер. Справа "Приватбанк проти Коломойського і Ко.” https://timeze2019.blogspot.com/p/blog-page_5.html
Повідомлення від 09.08.2019 р. “Хроніка одного президента .. (оновлення)” https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html
“Хто там? Міністерство юстиції США!” https://timeze2019.blogspot.com/2019/08/blog-post_4.html