середа, 7 серпня 2019 р.

«Сяво, шо ти мелеш?»



Як вам отаке: "Вакарчук пропонує ввести податок «спокутування провин», щоб заплатити грошей тим, хто стріляв у наших бійців і їхніх родичів."
ВЕЧІР ЗАПИТАНЬ І ВІТАНЬ
У стародавні часи практикувалися такі собі вечори когось із публікою у форматі «запитань і відповідей». Гадаю, прийшов час і нам завести собі щось подібне, тільки назвемо цей захід трохи інакше - вечір «запитань і вітань».
Ми запускаємо цю ініціятиву, щоби продемонструвати її формат, а потім до неї можуть приєднатися колеґи, і найцікавіші запитання і вітання ми зберемо в окремий матеріял, і це буде друга серія. І запитання, і вітання ми адресуємо тим, хто голосував по приколу, тільки щоб не за Пороха, проти оліґархів і взагалі тих, хто зажерся, коротше - усім їм.
Чому саме зараз? Беремо калькулятор і рахуємо, скільки часу минуло від 21 квітня. Виходить - понад 100 днів. Хтось може сказати, що перші 100 днів треба рахувати від 21 травня, на що ми зауважимо, що нам не йдеться про 100 днів при владі, а йдеться нам саме про 100 днів з моменту, коли мала настати епоха чесности, відкритости, благополуччя тощо. Адже не ми писали, що це розпочнеться 21 квітня? Отже - 100 днів минуло.
Ну, то як там із чесністю, відкритістю і благополуччям, усе гаразд? У кишенях і гаманцях набагато більше стало? Адже Порох вже не краде, напевно замість гаманців вже наплічники купуєте, щоби бабло складати? Тепер уже всі домоглися успіху, бо Порох раніше заважав? Домоглися цілей, вибилися в люди? Все добре? На хліб щось інше вже мажете?
А з оліґархами як, побороли? Каломойскій тепер змушений возити президента на своїх літаках Віндровз, не задарма, звісно. Раніше президент користувався літаками урядового авіазагону, а тепер - ні. Возитиме Віндровз. Тарифи тепер йому бюджет компенсує, борги списали, коротше - пресують оліґарха зі страшною силою. Пінчука он і зовсім змусили продавати труби в Москву. А як там із «торгівлею на крові»? Побороли? Все добре?
І от іще окреме питання тим, хто голосував за співака. Ви ж патріоти всі, як один. Особливо Сергій з Тернополя. Так от, патріоти, ваш співак пропонує ввести податок «спокутування провин», чи як він там його назвав, щоб заплатити грошей тим, хто стріляв у наших бійців і їхніх родичів. Взагалі, щоб ви всі й особливо Сергій знали, це зветься контрибуція, а платить її сторона, яка капітулювала. Нікому з вас не хотілося його запитати: «Сяво, шо ти мелеш?». Ні? Жодного разу?
Ну ось, із запитаннями - все, а тепер - вітаю всіх із цим усім, із намазаним на хліб, з поваленими оліґархами, зі знищеною «торгівлею на крові», з епохою чесности й достатку, з контрибуційним податком. Ви хотіли цього? Ви це зробили. Із цим вас і вітаю. Ви раді? А радість тільки починається.
Джерело: defence-line
Коментар:
Володимир Мартинюк Вакарчук з "Голосом" по суті є таким самим прикладом паразитування на ідеї "нових облич" як і Зеленський із "Слугою Народу" "Облич" яких насправді обрали для збереження старої і по суті "совкової" системи.
І найгірше те що багато виборців їх для
того й обирали - хто не усвідомлено, а хто й свідомо : тобто для збереження і реставрації чогось, на їх думку, хорошого - бо звичного.
Наприклад для відновлення можливості за недорого відкуплятися від патрульних на вулиці, за включення "Вконтакті", за відновлення можливості для себе, своїх родичів і "працедавців" користуватися корупційними схемами - які на їх думку привласнив для себе "жадібний " Порошенко.
Ну і ще там повернення до "дружби з Росією" і можливості без мук совісті слухати російські концерти і пити пиво "Белый медведь" і "Балтика".
Причому таких неосовків серед молоді не менше аніж серед старших - якщо й не більше.
І те що одним із найбільших спонсорів Вакарчука був такий собі Чернишов , який прославився тим, що після очолення ним відповідних підприємств - бренд "Оболонь" став синонімом "помиїв", а бренд "Хортиця" - синонімом "пальонки", - стало для мене ознакою саме повернення "неосовка".
Оновленого , омолодженого, обвішаного сучасними цяцьками і "заапгрейдженого" всяким технологічним штучками і приколами.
Але все одно "совка" - лишень більш агресивного і наступального.