понеділок, 9 вересня 2019 р.

Прем'єр-міністр Нідерландів: Зеленський нас обдурив



"Прем'єр-міністр Нідерландів: "Зеленський і його міністри нас обдурили. МИ БІЛЬШЕ АВТОМАТИЧНО НЕ ПРОЛОНҐУВАТИМЕМО САНКЦІЙ ПРОТИ РОСІЇ"."
"Війну буде припинено. Кращий спосіб - залишити армію без грошей. У НОВОМУ БЮДЖЕТІ ВИТРАТИ НА ОБОРОНУ ПЛАНУЄТЬСЯ ЗНИЗИТИ НА 8%."
Хроніка одного президента...
09.09.2019
У команді Зеленського відбуваються дивовижні процеси. Люди загалом не дарма навчалися на Заході. Ми ще кілька місяців тому звертали вашу увагу, що все планування Зеленського вкладається у 12-14 місяців. Сівши на міністерські пости, ці люди виявили те саме. Програми уряду нема й не планується... Мета гонки із законами легко прораховується. У тій меті їх немає. Вони статисти заради масовки. Вони легко прорахували соціяльно-політичні наслідки законодавчої гонки. Щонайменше троє з них про щось вже здогадалися. В них виникли запитання.
Роз'яснюємо. Через 10-12 місяців після прийняття бюджету всю цю превеселу компанію разом із Гончаруком та його плазмою викинуть із Кабміну під ноги розлюченого електорату, очищаючи дорогу абсолютно іншому Кабміну. Їх оголосять винуватцями всього поганого, що трапиться, рятуючи доброго Вову, який з-за спини Авакова буде гнівно їх викривати. Якщо все вийде - Вова просидить ще пару років, а не вийде - пан Аваков забезпечить революційний порядок...
Бурхливу участь Авакова у процесі обміну полоненими і його допомогу у встановленні контактів із Францією Зеленський оплатив відкликанням законопроєкту про національну ґвардію, який позбавляв Авакова цієї потужної військової сили. Проєкт буде перероблено.
Рябошапка відмовив Портнову в працевлаштуванні у прокуратуру. Богдан буде тиснути, звісно, але в Рябошапки великі плани, в яких колишнім союзникам місця немає.
"Помічник Зеленського не думає, що видача Цемаха Росії зіпсує відносини з ЕС".
Слово “ЩО” можете прибрати. Тоді текст буде абсолютно правильний.
Сьогодні. Нідерланди. Гаага. Нарада міністерської групи уряду. Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте: "Я говорив з президентом Зеленським у квітні, він запевнив, що повністю підтримуватиме наші зусилля у розслідуванні щодо MH-17. Він і його міністри нас обдурили. МИ БІЛЬШЕ АВТОМАТИЧНО НЕ ПРОЛОНҐУВАТИМЕМО САНКЦІЙ ПРОТИ РОСІЇ. Або вони співпрацюють, або ні."
Разумков — Гончарукові: "Нікому не давай проєкту бюджету!" Пізно, Дімо... Розслабся.
Епоха бідности закінчилася. У новому бюджеті вводяться 33 позиції збільшень штрафів, зборів і прямих ставок податків.
Війну буде припинено. Кращий спосіб - залишити армію без грошей.
Пристайко питання вирішив - США грошей не дасть.
Гончарук додав — ВИТРАТИ НА ОБОРОНУ ПЛАНУЄТЬСЯ ЗНИЗИТИ НА 8%.
Державних службовців у нас мало і їх не цінують. Планується збільшення зарплати державним службовцям на 30%.
Рівність перемогла. Вилучення з доходів місцевих громад планується довести до рівня Києва - 60%.
Ми продовжуємо приголомшливо цікаве вивчення бюджету.
Об'єднана слідча група (JIT) з розслідування причин загибелі Boeing 777-200ER (реєстраційний номер 9M-MRD, заводський 28411, серійний 084), який летів рейсом МН17, у рамках міжнародного розслідування направила запити до відповідних фінансово-банківських структур Бельгії, Кіпру, Італії, Британських Вірґінських островів, Белізу на видачу інформації про рух коштів на 11 банківських рахунках.