субота, 31 липня 2021 р.

Спецоперація "Хресна хода". Київ, 27 липня 2021. Спроба диверсії?

 



"Скрєпоносці прибували з Москви потягами, причому велика частина тих потягів ішла не до Києва, а до інших міст, і там на них чекали автобуси, і вже таким чином скрєпоносців завозили до столиці. Хто дав дозвіл на такий заїзд і чому на цей час не був перекритий кордон з РФ?!"

ХРЕСНИЙ ПРОХІД.* ПІСЛЯМОВА
28 липня 2021
Ще кілька слів** про вчорашній шабаш у центрі Києва, в режимі постфактум. Щоби було зрозуміло, цей кремлівський шлак ще не виїхав, і автобуси, якими все це завезли - стоять. Причому, стоять вони рівно в тих місцях, де вони стояли, коли везли на антимайдан тітушок з Криму, Харкова, Донецька тощо: на Парковій, Старонаводницькій, Лесі. Коротше, організатори заходів - ті ж самі і публіка, схоже - приблизно та ж. Це стадо ще бродитиме й сьогодні. Принаймні, нас повідомляють про те, що в різних місцях прямо зараз бачать автобуси й вони порожні, а отже, пасажири вже пішли «на дєло».
Але це - півбіди. Нам пишуть лікарі з кількох місць одне й те ж: в нас вже є хворі й навіть загиблі від штаму вірусу Дельта. З того, що відомо, це або росіяни, котрі приїхали в Україну, або громадяни України, котрі їздили до РФ за скрєпами. Тобто, за цими даними, вся Дельта в нас - звідти. Це й не дивно, оскільки перші хвилі до нас ішли потоком через Польщу, а там зараз захворюваність багато нижча, ніж у нас. Тому Дельту везуть з РФ, а тепер вже - з Туреччини та Єгипту, чого не було, поки туди не хлинула публіка з “родіни балалаєк і матрьошек”.
У самій РФ - усе приблизно так, як і було, але стало відомо про те, що їхня влада звернулася до Міністерства охорони здоров'я з вимогою зареєструвати новий, російський штам, але її послали за відомою адресою, бо там - чиста Дельта, що не має якихось особливих відмінностей, які дозволили б виділити її у новий штам. Мабуть, цей фінт зроблено для того, щоби пояснити, чому не працюють їхні вакцини. Але це - їхні ігри і нас вони не стосуються, зате нас стосується інше.
Після перших великих скандалів в РФ, коли корону підхоплювали цілими монастирями і небіжчиків звідти закопували конвеєрами***, їхня влада постановила наглухо закрити цю тему, і відтак, коли йшли нові хвилі пандемії, про стан справ у Кремлівському патріярхаті вже ніхто нічого не розповідав. І це аж ніяк не тому, що бородаті залишилися «при своїх” і досі не вірять ні у вірус, ні в пандемію. Аж ніяк, вони все прекрасно розуміють і навіть вносять корективи у свої дії. Ось що сьогодні пише російська преса, посилаючись на голову синодального відділу Кремлівського патріярхату зі взаємин церкви з суспільством та ЗМІ Владіміра Лєґойду:
«Русская православная церковь отказалась от проведения традиционного крестного хода в Москве в честь Дня крещения Руси 28 июля… Что касается Москвы, то у нас несколько лет подряд был крестный ход от Кремля от Успенского собора к памятнику князю Владимиру, но 28 июля этого крестного хода не будет в связи со сложной эпидемической ситуацией».
Це свідчить про те, що там чітко розуміють ситуацію і тому, виходячи з цього розуміння, скасовують «хресні ходи», щоб не дати додаткового імпульсу спалахові пандемії, бо згубні наслідки такого спалаху - очевидні. Інша справа - Україна. Тут такий спалах для них не просто бажаний, а вкрай потрібний. І нічого, що в ролі детонатора використовується власне стадо.
Колєґи повідомляють про те, що після відмови від проведення «хресних ходів» у Москві частину їхньої публіки відряджено ​​в Україну, аби взяти участь у тій самій масовці, яку ми спостерігали вчора і ще сьогодні. Тобто, під цей захід в Україну в'їхало невідоме число скрєпоносців, причому з епіцентру спалаху пандемії - з Москви. Колєґи кажуть, що вони прибували потягами, причому велика частина тих потягів ішла не до Києва, а до інших міст, і там на них чекали автобуси, і вже таким чином скрєпоносців завозили до столиці.
Ми спеціяльно переглянули нашу пресу, шукаючи інформації про те, як проходив заїзд цієї публіки в Україну, - і нічого не знайшли. Звісно, не знайшли й відомостей про те, хто дав дозвіл на такий заїзд і чому на цей час не був перекритий кордон з РФ; більше того, навіть порядок переходу кордону російськими любителями Кремлівського патріярхату залишився поза увагою - жоден ЗМІ, що має українську реєстрацію, цією темою не зацікавився.
Тепер треба стежити за динамікою захворюваности і особливо за поширенням штаму Дельта. Будемо сподіватися, що Україні поталанить, але якщо через тиждень графіки захворюваности і смертности попруть угору, то треба собі чітко розуміти, чому це сталося, а коли так - хто це допустив, а також хто міг і зобов'язаний був передбачити такий розвиток ситуації й нічого не зробив.
Прямо зараз, коли ми ще не знаємо наслідків цього заходу, він схожий на спробу вчинити диверсію в плані біологічної війни. На недбалість і тупість це можна було списати півтора року тому, коли ще було не зовсім зрозуміло, з чим ми маємо справу. Тепер це пояснення вже не проходить і всім все зрозуміло, особливо тим посадовим особам, котрі зобов'язані реаґувати на такі загрози. Коротше, якщо все буде розвиватися за гіршим сценарієм, то в цьому разі про випадковість не може бути й мови, і йтися може тільки про умисні дії, що були спрямовані на цей результат. Коротше, нам залишилося тільки спостерігати за розвитком ситуації.
"Лінія оборони"
______________
* Це слово асоціюється відомо з яким проходом. 😉

** Див. статтю “Операція “Хресна хода””

*** Так в ориґіналі.