середу, 4 травня 2022 р.

Юрій Швець — Єрмакові: На кого ви працюєте?!

 



Юрій Швець — Єрмакові: НА КОГО ВИ ПРАЦЮЄТЕ?!*
...Ставитиму запитання особисто Єрмакові.
Запитання перше: про 95 бриґаду. Мені надіслали вчора відео бійця, який не приховує свого обличчя, який є бійцем 95 десантно-штурмової бриґади, який заявляє про те, що з 24 лютого зарплата бійцям бриґади не виплачується. «Ми не можемо власним коштом, – каже боєць, – підтримувати нашу боєздатність». Йдеться про те, що бійці вже не мають власних грошей на картці, 7 гривень залишилося на картці! Виявляється вони весь цей час своїм коштом ремонтували автомобілі, аби підтримати боєздатність. «Це – підрив боєздатности, – каже боєць, – після війни ми цих фінансових щурів дістанемо! Кому війна, а кому мати рідна! СБУ, перевірте рахунки 95 бриґади, коли були перераховані кошти для зарплати. Перевірте, чи не «розкручуються» ці гроші. Повірте, такі випадки були. Пане президенте, зробіть повний авдит!»


Ось відео, про яке йдеться вище.

У зв'язку з цим в мене є запитання до Єрмака. Кілька днів тому улюблена телекомпанія Трампа і республіканців Fox News оголосила, з посиланням на міністра фінансів США, що в одному з пакетів допомоги Україні закладено півмільярда доларів для зарплат в Україні — чиновникам, але, гадаю, зокрема й бійцям України, а може, й насамперед бійцям України. І ось тепер виявляється, що грошей йок! Повторюю: це допомога, оплачена американськими платниками податків, у тім числі мною, і я маю право поставити це питання Єрмакові: ґдє дєньґі, Зін? Я хочу дізнатися, чи ці гроші отримано відомством України і яким саме відомством. Єрмак не міг пройти повз цю суму — півмільярда доларів США, виділених на зарплати. Чи отримано ці гроші? Якщо так, де вони перебувають, на яких рахунках? І чому досі не виплачується зарплата бійцям, які перебувають на передовій? Чому не виділяються гроші на ремонт техніки тощо? Це питання №1: ґдє дєньґі, Зін?
А іншим бійцям ЗСУ я хочу сказати: ви герої! Вас довели до ручки. Ви даремно просите через інтернет допомоги в того, від кого ви її не отримаєте. Пишіть сюди! Із цим питанням, якщо йдеться про гроші американських платників податків, якщо треба, я до президента Байдена дійду. В мене, як у будь-якого американського платника податків, є досить широкі можливості.
Перейдімо до другого питання.
Я вже розповідав про співпрацю спецслужб США та України, згідно з якою американці з грудня місяця повідомляли відомство Єрмака, а в січні для цього приїхала ціла команда на чолі з директором ЦРУ, котра графічно, тобто з картинками, аби було зрозуміло навіть Єрмакові, і з мапами детально пояснила, що планує аґресор. У зв'язку з цим запитання: мені надіслали свідчення [полоненого] орка, який розповідає, що 24 лютого його з іншими орками посадили на машини у Криму, й він заснув. Прокинувся він під Каховкою, і ніщо не потривожило його сну. Питання: як так сталося, що після того, як американці ознайомили вас з усіма планами аґресора, детально, про напад на Україну, - як так сталося, що мінні поля між Кримом та рештою території України, на північ від Криму, були розміновані? Мені кажуть, що розмінування було закінчене в лютому, вже після того, як американці розповіли про напад, який готувався. Як це вийшло?
Єрмак має дати відповідь. Адже внаслідок цього ворог захопив майже весь південь України: це й Маріуполь, і Херсон, ворог перебуває біля воріт Миколаєва і неподалік Одеси. Як це сталося? ..Чи це було продумане рішення, яке має певну спрямованість? Навіщо це зроблено?
Поставлю загальне питання: Єрмак, ви на кого працюєте?**
Хочу почути відповідь особисто. Не від тролів ваших, що морально опустилися [натяк на Арєстовіча***], а особисто від вас. Я ставлю це питання як американський платник податків, котрий платить гроші, що на них утримується, зокрема, ЦРУ, котре ділиться результатами своєї роботи з вами. І на ці ж гроші оплачується допомога, оплачуються зарплати, зокрема й ваша - ви в мене на утриманні зараз перебуваєте!
Два запитання. Чекаю на відповідь.
_____________________
* Транскрипт і переклад уривку з відео від Юрія Швеця (з 25:50 хв.):
«Операція "Чисті руки": на кого працює Андрій Єрмак?»
** Власне, на запитання, на кого працює Єрмак, Ю. Швець вже сам відповів півроку тому:
"Демченко і Єрмак: що відомо про дуже високопоставлених кротів в українській владі"
*** Про Арестовича - тут:
Юрій Швець - Єрмакові etc.: "Камеру у в'язниці, де сидів Павло Лазаренко, зарезервовано"