четвер, 22 вересня 2022 р.

Врятувати генерала Залужного! Юрій Швець б'є на сполох

 



ВРЯТУВАТИ ГЕНЕРАЛА ЗАЛУЖНОГО!
Ведеться "робота" для його усунення. Юрій Швець б'є на сполох.

Юрій Швець: - ...Те, що я зараз скажу, дуже важливо.
Блискучий контрнаступ на Харківському напрямі, який призвів до ганебного розгрому російської 1-ї танкової армії, здійснили, за оцінками західних військових експертів, лише 6 тисяч військовослужбовців ЗСУ - «легка кавалерія» на «Гаммерах» [Hummer] і з “Джавелінами”. На початку цієї операції «Гаймарсами» знищено командування російського корпусу, який окупував реґіон, а потім ЗСУ, ця «легка кавалерія», прорвали фронт, увірвалися в тил і почали кошмарити орків. У цей час у 1-ій гвардійській армії основних сил орків, що розташовувалася на прилеглих територіях, почули, що фронт прорвано, що щось відбувається. Жодного зв'язку з командуванням в них не було, бо командування було знищене, зв'язок був втрачений. У цих умовах орки прийшли в панічний стан і, задерши штани, кидаючи техніку, почали драпати. І ось цю операцію назвали геніяльною. Мені подобається оце формулювання: лише 6 тисяч українських військовослужбовців завдали удару там, де орків було мало, але в результаті були розгромлені та ганебно побігли орки з тих територій, де українців не було, де ЗСУ не було! Розумієте, у чім блиск цієї ситуації? Цю операцію назвали справді геніяльною. Такої операції в анналах історії не було, вона увійде до підручників історії, причому не лише України, але й Західних країн, принаймні, країн НАТО. Одним з авторів цієї геніяльної операції був Командувач ЗСУ генерал Залужний.
Так от, панове. Інформація з надійних джерел, котрі досі ніколи не підводили, свідчить про те, що проти нього плететься інтриґа, або змова. У перебігу цієї змови планується усунути генерала Залужного з його посади Командувача ЗСУ. Для цього вигадуються всілякі схеми, бо так просто зняти неможливо.
Що я хочу сказати з цього приводу. Якщо його буде знято, це дорівнюватиме державній зраді. Генерал Залужний - це національне надбання, генерал Залужний зараз - це рятівник Вітчизни і національне надбання України, котрий блискуче виконує завдання, що стоять перед ним, попри дику протидію п'ятої колони. Якщо його буде знято, це буде злочин проти України, проти народу України. Це буде жахливий злочин. Це мрія путіна, це те, про що путін і кремлівські можуть лише мріяти. Не можна дозволити, аби це сталося. А "робота" ведеться! "Робота" ведеться, і останню інформацію з цього приводу я отримав лише вчора - про те, що відбувалося наприкінці минулого тижня.
Залужний захищає Україну - і Україна зобов'язана захистити Залужного. Не повинно бути у змовників жодних шансів усунути генерала з посади. І тих, хто спробує це зробити, треба розцінювати як представників п'ятої колони ворогів України. Тільки так! Зараз саме та ситуація, коли питання стоїть - або біле, або чорне. Генерал Залужний захищає Україну, і вся Україна повинна стати на захист генерала Залужного.


Транскрипт уривку (з 28:00 хв.) з відео “ATACMS як фактор стримування Путіна / Врятувати генерала Залужного / ЧАСТИНА 2 // №320 - Юрій Швець”

“ATACMS як фактор стримування Путіна / Врятувати генерала Залужного / ЧАСТИНА 1 // №320 - Юрій Швець”