понеділок, 18 березня 2024 р.

Кажете, Зеленський, стало краще без Генерала?!

 


⚡️
Британський дипломатичний корпус дізнався про "призначення" Залужного послом України в їхній країні зі ЗМІ, як і більшість українців, і, напевне, сам Залужний.
Принаймні, в цьому переконаний екс-посол Пристайко.
Настільки вперте бажання позбутися Залужного в Україні спалахнуло після оприлюднення результатів опитування компанії Соціс у березні, згідно якими, якби вибори відбулися тепер, за екс-головнокомандувача проголосувало б удвічі більше людей, ніж за Зеленського.
7 березня Зеленський повідомив, що схвалив кандидатуру Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії. Як зазначалося, українське МЗС спрямувало британській стороні відповідний запит на аґреман, тобто попередню згоду уряду однієї держави на прийняття певної особи як глави дипломатичного представництва иншої держави.
Сьогодні вже 12 березня... і ми досі не знаємо, на якому етапі ця афера перебуває.
Павло Нусс
NUSS
⚡️
...Якщо просто --- це хамство Банкової не лише щодо Залужного, а і щодо Британії. Флешмоб ОБРАЗИТИ ВСІХ успішно триває.
Олександр Бригинець
⚡️
Зеленський каже французькому телеканалу, що справи на фронті зараз багато кращі, ніж три місяці тому. Це важко загалом перевірити, враховуючи фактичну цензуру, введену Сирським: повідомляється лише про позитивні новини війни.
Але подумаймо, чому Зеленському треба так казати? Після звільнення Залужного й майже трьох десятків генералів з Генштабу, медичних та лоґістичних сил, уся відповідальність за перебіг війни лягла на Зеленського, адже це було його рішення про звільнення. Жодних причин звільняти, окрім як позбутися з системи управління людини, яка має вищий рейтинґ, авторитет, довіру ЗСУ і народу України, у президента не було. Він викинув незручного генерала, який приховував багато речей від вух Ставки, діяв відособлено і автономно. Це також сильно не подобалося Зеленському.
Тому в Зеленського зараз немає жодного иншого варіянту поведінки й реторики, окрім як говорити, що ситуація зараз краща, ніж при Залужному.
Але це не так. Стабілізувати фронт на деякий час вдалося, а от чи зупинено повністю просування ворога - це велике питання.
Зараз другою хвилею "реформації ЗСУ" звільняють комбригів, в тій же 47 бригаді - вже вчетверте змінюють комбрига за два роки, притому, що бригада і до цього повністю підпорядковувалася генералові Сирському.
Практика валити все на комбригів - дуже шкідлива й дуже скоро принесе свої неґативні плоди.
Зеленський продовжує свою позитивну реторику попри наростаючі і невирішені проблеми. За ситуацію, що складається, всю відповідальність несе саме він, бо той же Сирський наразі є слухняним виконавцем завдань ОП, як зрештою й Кабмін і парламент...
Дмитро Биков
Бєнєфіціари влади
⚡️
Зеленському:
...Кажете, стало краще без Генерала? Минув місяць, і що маємо? Втрачену Авдіївку із сотнями загиблих і полонених воїнів, а Залужний хотів ще раніше виводити й берегти людей! Далі, бійці ССО на косі потрапили у засідку й загинули, і через кілька днів були ще загиблі з ССО в иншому місці! Кажете, 15 збитих літаків, а британці підтвердили тільки три! Дивно! Втрата двох Patriot з екіпажами, втрата Himars з екіпажем, втрата двох С300 з екіпажами❗️ За інформацією військових, Головнокомандувач Залужний забороняв транспортувати і розгортати установки Patriot без радіоелектронного й зенітного захисту! Й тому за весь час використання установок Patriot, вороги не зуміли пошкодити жодної з них.
Тг-канал ЗЕзрада, з чату