субота, 29 червня 2019 р.

Країна під ЗЕленню: що відбувається


Тарас Чорновіл
Гарного всім вечора. З Днем Конституції не вітаю. Поздоровлятиму, коли в країні відновиться конституційний порядок.


“5 років, поки я був президентом, жодні санкції з Росії не були зняті. Ніхто не наважувався без України говорити про Україну. Це була наша позиція. А зараз долю України обговорюють скрізь у світі — тільки без України! Раніше перед будь-якими контактами з Москвою наші європейські чи американські партнери обов'язково координувалися зі мною. А потім детально інформували нас, як на даний момент почуваються вавки в голові у Путіна. Зустріч президентів США і Росії на саміті “Великої двадцятки” в Японії — перша, перед якою ніхто так і не подзвонив до Києва. Відсутність дзвінка — це дуже й дуже тривожний сигнал.”
Петро Порошенко


Karl Volokh
Мені тут повідомило в личку дуже інформоване джерело, що генерал Калюжняк, якого щойно призначили в СБУ, в 2013 році підписав план Бумеранґ щодо штурму Майдану. Щоправда, потім самий план він знищив, але в показаннях свідків-СБУшників цей факт підтверджений.
Бачите, знайшов-таки Зєлєнскій свою ебонітову паличку.
Новопризначений Калюжняк підпадає під люстрацію  https://www.rbc.ua/ukr/news/zamestitelem-glavy-sbu-stal-chinovnik-vremen-1561720387.html


На president.gov.ua, очевидно, полюбляють евфемізми (чи це просто дрібне хамство?): "представником НАНУ" названо її 100-літнього Президента Бориса Патона (на знимці він до нас спиною, праворуч).
Цікаво, Зєлєнскій і там язика висолоплював? 😉
З коментарів:
- Чому не в шортах?
- Епічно! Такого 100-літній Патон ще не бачив.
- Сюр.
- Скоро виявиться, що комік захистив кандидатську. В антрактах писав. 😅
- Чи йому вже присудили звання почесного академіка?
- Зрозуміле ставлення до науки з фото: 'ви слухайте сюди' - Президент НАНУ ніколи спиною не був до об'єктива, а був у центрі [знимки]. Неповага й самолюбування нового приЗЕдента.
- Йому перед обговоренням розказали що таке наука???
- Мабуть продуктивний був діалог...
- а що, коЗельський розуміється у науках? це ж не **** на роялі грати....
- какое дно...
- ді ді дідідідідіджиталізазазазація
- Совок. Новина в стилі совєцького канцеляризму. Про совєцьких же діячів. Власне, і не новина. Ніякої конкретики. Блазню було запропоновано якісь конкретні кроки для покращення ситуації в науці чи ні? Він погодився чи ні? Ясно, що сам він нічого запропонувати не здатний. Можливо, якісь пріоритетні напрямки обговорювали? Які саме? Чи взагалі залишиться НАН? Ні, холера, обговорили-подякували?! Про що це???
- Божечки.


Зі зміною влади в країні виразно засмерділо тоталітаризмом.
Картинку поцупила, чесно признаюся.)