неділя, 4 серпня 2019 р.

Країна піж ЗЕленню: що відбувається. Початок серпня



ПРО ВЕЛИКУ ЗЕЛЕНУ КНОПКУ
"Ви - політичне ніхто, вибори виграв Зеленський, а не ви", - скандально сказав один з головних політтехнологів «слуги», політичний радник ЗЄ Нікіта Потураєв свіжообраним "слугам" у Трускавці, де вони проходять лікнеп.
Нардеп від "Европейської Солідарности" Софія Федина/ Sofiya Fedyna: "Коли готується [американський] спецназ, треба зламати волю конкретного бійця, щоби зробити його гвинтиком великої системи. Й ця фраза "Ви - ніхто" спрямована на те, щоби показати кандидатам від "слуги": "без партії ви ніхто". І якщо подивитися на ті документи, що їх багато хто з кандидатів від "слуги" підписував, де ВОНИ ЗОБОВ'ЯЗУЮТЬСЯ ВСЕЦІЛО Й БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ ВИКОНУВАТИ ВОЛЮ ПАРТІЇ, воно все сходиться докупи".
Точно, сходиться! Чула, як одному з репортажів з Трускавця якийсь слухач того лікнепу, коли його спитали, за який законопроєкт він хотів би вперше у своїм житті проголосувати, сказав: "За законопроєкт, поданий президентом Зеленським". Тобто за що саме голосувати їм бєз разніци. 😉
Головред львівської газети “Ратуша” Микола Савельєв:
Слухаючи представницю “слуги народу”, я зрозумів, до кого були звернені слова “Ви ніхто” - власне, до неї, бо решта самі про це знають. А якщо хтось насмілиться мати власну думку, тобі цю людину треба... Розумієте, коли американці, як казала Федина, формують спецназ — їх називають “гусанос”, “хробаки”, — їх обзивають неймовірними словами. Чому? Тому що ти намагаєшся довести командирові, що ти не такий, що ти кращий. Мовляв, подивіться: так, можливо, я тепер ніхто, але завтра я буду вірний, я робитиму те, те й те, тільки мене похваліть. І коли тебе навмисне принижують, а ти це сприймаєш — ви ж не чули обурливих заяв? І я не чув! Хто встав із протестом? Це не з контексту вирване! Бо потім іде фраза про Зеленського: “Вибори виграв Зеленський, а не ви”. І це правда. І 90%, навіть більше, які сидять у залі, знають, що вибори виграли не вони, вибори виграв навіть не Зеленський. Тут прозвучала фраза про Велику Зелену Кнопку. От ми натиснемо на чарівну Велику Зелену Кнопку, і все буде добре! Добре нічого не буде!
Цих 250 депутатів від ЗЕ чомусь постійно намагаються подати ледь не як 300 спартанців царя Леоніда, котрі прийшли під Фермопіли захищати свій край від ворога. Хоча особисто мені вони нагадують людей, які у 1240-му році відкрили браму Києва перед військами Батия, чим змінили історію нашого краю на сотні років не в кращий бік!"
Ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ». Вишкіл депутатів Зеленського https://www.youtube.com/watch?v=-JWfAyEbO1I&fbclid=IwAR14vcgMnGtl49lzjUqgNvoinDgpPAQtr7oW4EswbbxU8cLQ9xDwLL9lyMA



Команда зелених сервантів - чудово сказано. Тhe Green Servants - варто зробити цей термін для означення ЗЄлені міжнародним.
Карл Волох
Портнов - це перша серйозна перевірка на вошивість команди зелених сервантів. Що б ми з вами про них не думали, але вони точно не зобов‘язані брати на себе гріхи банди Януковича. З іншого боку, Портнов тісно пов‘язаний з Коломойським та Богданом, а також дуже активний у створенні проблем для майданного керівництва країни, особливо - для Порошенка. Ще й має неабиякий вплив на судову систему. А тому досить корисний для Зеленського.
Проте, самий факт серйозного наступу СБУ на Портнова (і, ймовірно, Матіоса, який не надто ефективно розслідував справу про держзраду) є досить показовим. Додайте сюди ще плівки розмов суддів адмінсуду, де Портнов також засвітився на повний зріст, і стане зрозуміло, що повернення цього кадра з екзілу може виявитися вкрай недовгим






Ukrainian military honour
Наших воїнів знову зробили крайніми. Їх хочуть покарати за участь у похороні і вшанування загиблих борців за волю України.
28 липня на Львівщині поховали загиблих бійців 1-ї Української дивізії "Галичина". На заході були присутні військовослужбовці ЗСУ, які проводжали невідомих солдатів в останній путь. Це викликало шквал гнівних коментарів від ватних блогерів, один з яких, новообраний нардеп Бужанський, вже написав скаргу до міністерства оборони з вимогами покарати військових.
Такі скарги — приклад кричущого лицемірства. Протягом багатьох років солдатів ЗСУ залучали до святкування 9 травня. Жоден блогер чи політик не виступив проти цього. Це природньо, коли солдати віддають дань пам'яті загиблим в бою. І це подвійні стандарти у майбутнього депутата.
Хоч він і обраний від "Слуги народу", але нашому народу служити не збирається. Йому плювати на думку простих людей. Тих, хто шанує своїх співвітчизників, які взяли до рук зброю, бо вже пізнали гіркий смак совка у 39 році і не хотіли його повернення.
Його обурює, коли зносять пам'ятники комуністам, він хвалить Жукова і СРСР, а от тепер він вирішив повчити львів'ян, кого треба вважати героями.
Ми закликаємо всіх підтримати воїнів ЗСУ, яких можуть несправедливо покарати. Особливо звертаємось до керівництва Збройних Сил — народ України вдячний вам за це вшанування, за захист України і за все добро, яке ви робите, не ведіться на закиди цих дрібних пройдисвітів.
Публікуйте фото з символікою 1-ї Української дивізії "Галичина" та хештегом #дивізійник

Мій коментар на сторінці Міністерства оборони:
Lesya Porutska-Sakovych #дивізійник
Мій коментар не на тему, даруйте, - стосується він реакції МО типу "под козирьок" на скаргу такого собі Бужанського, відрижки нашого тоталітарного минулого, з приводу того, що 28 липня на Львівщині військовослужбовці ЗСУ були присутні на
перепохованні безіменних полеглих бійців 1-ї Української дивізії "Галичина" і його вимогу когось за це покарати. Цитую Ваше повідомлення: "У зв'язку з критичними зауваженнями в соціальних мережах на адресу оборонного відомства, ... рішенням міністра оборони С. Полторака призначено службову перевірку. … доручено перевірити усі причини та обставини участі військовослужбовців у зазначеному заході. В разі виявлення порушень … будуть прийняті відповідні рішення."
Ось що пише у відповідь Ukrainian military honour: "Звертаємось до керівництва Збройних Сил — народ України вдячний вам за це вшанування, за захист України і за все добро, яке ви робите, не ведіться на закиди цих дрібних пройдисвітів".
Пропоную вшанувати 93-літнього #дивізійника пана Леоніда Муху, сина сотника 3-ї Залізної дивізії Армії УНР, дивізійного підстаршину, багатолітнього в'язня ҐУЛАҐу. Дай йому Боже здоров'я і довгих літ!
Його знимка і життєпис - тут: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1099836876881314&set=a.137670589764619&type=3&theater
Героям слава!



Файно Кличко приколовся з Богдана! 🤣🤣🤣
Поки ми сміємось - нас не здолати!!!



"За нападниками маячить тінь Авакова." Розслідування.
Артем Фурманюк:
Пам'ятаєте, як головний винуватець т.зв нападу на Порошенка, учорашній громадянин РФ, волею нового Гаранта новоспечений українець і представник "Нацкорпусу" Микита "Одісей" Макєєв намагався видати свою витівку за певний жест відчаю та праведного обурення від ненадання екс-Президентом громадянства іноземним добровольцям. Мовляв, він хотів лише помститися Порошенку та привернути увагу нової влади до існуючої проблеми. Насправді ж напад на колишнього Президента був добре спланованою акцією залякування не стільки Порошенка, скільки українського народу, та водночас шантажом нової влади. Прикриття нападнику Макєєву дуже професійно зробили найближчі підлеглі одіозного "азовця" і колишнього російського неонациста Боцмана, особи яких мені наразі вдалося встановити. Показово, що окрім Макєєва в цій акції також брали участь виходець з Криму та учасник боїв без правил, громадянин Латвії. За усіма ними маячить тінь Авакова... Про це в моєму розслідуванні для Радіо Свобода."
НАПАД НА ПОРОШЕНКА: ХТО ЗА ЦИМ СТОЇТЬ І ЯКУ МЕТУ ПЕРЕСЛІДУЄ
https://www.radiosvoboda.org/a/30088704.html?fbclid=IwAR2DzrhBmWiFrzC2EqB_yNTeDaUfWq8ITV0Kn4RYPGwVbbuk3lzMGL63MvA