четвер, 1 серпня 2019 р.

Скомпрометований американський "розумійник" і його єзуїтський план щодо України


Нижченаведене, пардон, лайно опублікував ув американському псевдоконсервативному виданні такий собі Даґлас "Даґ" Бандов (Douglas "Doug" Bandow), політичний оглядач, якого 2005 року з ганьбою виставили з вашинґтонського Cato Institute, коли виявилося, що він понад десять років отримував платню від різних клієнтів за публікацію сприятливих для них статтей. Тепер, схоже, в нього новий клієнт - путін. 
У статті під заголовком "Час Україні та Америці домовитися з Росією" з підзаголовком "Чи міг би президент-комік Володимир Зеленський бути тим, хто нарешті принесе мир?" ця повія Бандоу пропонує такий от єзуїтський план з шести пунктів:

"По-перше, НАТО має заявити, що розширення альянсу завершилося.
По-друге, Мінська угода вдосконалюється і виконується. Київ надає автономію постраждалому реґіонові, а тим часом Росія припиняє підтримку сепаратистів.
По-третє, Захід скасовує санкції проти Москви. Обидві сторони повертаються до нормальних комерційних зв'язків.
По-четверте, Москва утримується в майбутньому від втручання в американські та европейські політичні справи.
По-п'яте, Україна вільно формує комерційні зв'язки й укладає економічні угоди як на сході, так і на заході. Москва може претендувати на посилений вплив на питання безпеки, але вона не може вимагати впливу на інвестиції та торгівлю. Росія припиняє використовувати свою газову монополію як зброю; натомість Вашинґтон більше не заперечує проти проєкту "Північний потік-2".
По-шосте, вирішення остаточного статусу Криму залишається на майбутнє. Україна і Захід неофіційно визнають, що Росія навряд чи поверне територію за навіть найкращих обставин, але офіційно вони відмовляються визнати передачу Криму Росії. Продовжуючи наполягати на поверненні Криму, Вашинґтон, Брюссель і Київ запропонують референдум, який має проводитись під міжнародним наглядом і який остаточно вирішить, хто контролює Крим: Україна чи Росія.“

Джерело:

Time for Ukraine—and America—to Make a Deal With Russia

Could comedian-turned-President Volodymyr Zelensky be the man who finally brings peace?


Невідомо, чи "пункти" Бандова визріли в його голові, чи їх якісь наближені до путіна "поїнформовані джерела" підказали й чи були якісь сиґнали від УЗєлєнскоґо. Не знаємо ми теж, про що йшлося у телефонній розмові ЗЄ з путіном. Проте повзучий реванш, що відбувається одразу по багатьох напрямках, залишає мало оптимізму.
Як слушно зауважив Микола Рябчук у щойно опублікованій статті "«Гібридна аналітика» та українські вибори" https://zbruc.eu/node/91131, "практично ніхто з-поміж цих “фахівців” ніколи себе не утруднював вивченням української мови, історії і взагалі, краєзнавства – річ на Заході майже неможлива для справді серйозних дослідників тої чи тої країни або регіону. Але оскільки Україна, за висловом Путіна, – це не справжня країна, то й серед його “розумійників” необізнаність або й цілковите невігластво не вважається перешкодою для квазіфахових розмірковувань і глибокодумних висновків." Отож бо й воно.

Заувага в дужках: знимка, що супроводжує статтю Бандова, показує ЗЄ у момент голосування на виборах до Ради. Схоже, фотографа навчено спеціяльній методиці, завдяки якій знимкована низькоросла особа, як-от комік, метр з кепкою, не виглядає нижчою за людей, що стоять поруч із нею, хоч вони й значно вищі за неї. За коміком стоять, очевидно, його охоронці - здоровані за означенням. Як відомо, путінські фотографи теж застосовують різні трюки - з такою ж метою.