понеділок, 30 вересня 2019 р.

Країна під ЗЕленню: що відбувається. 30 вересня 2019



ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА...
30.09.2019 р.
Несподіване "недільно-віртуальне" прийняття програми уряду, якої в очі ніхто не бачив, та ще в умовах не ухваленого Державного бюджету, з проєктами про леґалізацію азартних ігор і видобутку бурштину, відверто демонструє, що команда Зеленського всерйоз побоюється за своє майбутнє. Суть усієї афери в тому, що прийняття Верховною Радою цієї "програми" ґарантує річний імунітет від розпуску уряду Гончарука. При тому самих урядовців, крім Гончарука, можна звільняти скільки завгодно. Робиться це ще й із тим, щоб не допустить зовсім пікового розвитку подій, коли всій цій компанії доведеться погоджуватися на прем'єрство Яценюка.
Судячи з інформації з КМ, Скалецька не справляється з ситуацією в міністерстві. Гончарук збирається втручатися особисто. Подробиці тут: https://timeze2019.blogspot.com/2019/09/blog-post_26.html

ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА...
30.09.2019 р. Доповнення
Зеленський знову на роздоріжжі. Ставка на союз із Коломойським, що її він досі робив, перетворилася на камінь на шиї, який тягне на дно. Але відійти страшно - навіть охорона в Зеленського від Коломойського. 72 особи у парламенті, Богдан під боком... Аваков хоче пост віце-прем'єра зі збереженням поста міністра внутрішніх справ. Захід хоче ґарантій для кредитів у вигляді віце-прем'єра Яценюка. Яценюк не згоден працювати з кловнами Гончарука. Абромавічус боїться Яценюка, який викине його з "Укроборонпрому" й оком не змигнеш. Призначення Яценюка лякає й "Нафтогаз", бо він швидко відкрутить їм голови за нинішню здачу газу Коломойському. Все це знає Коломойський, який спробує через стимуляцію прийняття конституційних змін про особливий статус Донбасу створити Зеленському потужну проблему і продати чим дорожче її рішення. Заодно замазавши МВС у спробі придушення народних виступів. Законодавчий хаос, що його штучно створюють Разумков і Ко. на користь Коломойського, довершить картину. Зеленський вже подумує про розпуск ВР, відставку КМ, переведення всього управління в ручний режим, але для цього потрібен Аваков. Що обирає Зеленський, покаже призначення глави РНБО.
"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів..."
Джерело: tZE inform https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html


#нові_обличчя
Які люди! 😉
Чудово, що мозаїку відновлять. Але ось що дуже цікаво:
"Юліан Чаплінський, який на момент знищення мозаїки обіймав посаду головного архітектора Львова, нині призначений Кабміном заступником Міністра з питань европейської інтеґрації". ?!

Рибки з мозаїки Володимира Патика відновлять
Забудовник почав відновлювати мозаїку на будівлі по вулиці Володимира Великого, 26а, у Львові, яку перед тим зруйнував. Цю мозаїку у 1982 році спеціально для комплексу, до складу якого входив магазин «Океан», створив художник Володимир Патик. Мозаїка складалася зі стилізованик рибок. З часом магазин занепав. А міськрада Львова дозволила ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» реконструювати споруду. Натомість будівельна фірма, замість реконструювання, почала зносити будинок. Активісти, які стали очевидцями руйнування стіни з мозаїкою, змусили і міськвиконком, і забудовника оприлюднити всі документи, дотичні до цієї справи.
Отож, з’ясувалося, що ніхто від забудовника не вимагав збереження мозаїки. Хоча Юліан Чаплінський, який на той момент обіймав посаду головного архітектора Львова, а відсьогодні призначений Кабміном заступником Міністра з питань європейської інтеграції, запевняв, що була усна домовленість про її збереження.
Відтак, після скандалу, забудовник вирішив своїм коштом відновити зруйновану мозаїку. На сьогодні, як повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, розпочинають відновлення стіни, на яку нанесуть рельєф, а згодом – викладуть мозаїку. За всіма роботами можна спостерігати в режимі онлайн. Зараз на місці працюють п’ять фахівців на чолі з сином вже покійного Володимира Патика Остапом.

Джерело: https://syla.news/2019/09/30/rybky-z-mozayiky-volodymyra-patyka-vidnovlyat/?fbclid=IwAR1hAI17MT2PRUNHL3ye-pcyLRgCfOur36I4cplCgWNeEVx8SWatX57JbpM