середа, 11 вересня 2019 р.

Европарламент - до УЗеленського: "Що це за хрень у вас відбувається"



ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА...
11.09.2019 р.
Европарламент надіслав папір на ім'я Разумкова й копію Зеленському... Вісім сторінок дипломатичного тексту. Короткий зміст "Що це за хрень у вас відбувається". Не обійшлося без Порошенка, який відіслав туди похвилинну хронологію прийняття законів.
Нідерланди підтвердили нашу інформацію про те, що Цемах є обвинуваченим, а не свідком. Вони так само повідомили, що українське керівництво про це було інформоване до обміну. Вимальовується красива картина звинувачення Зеленського у перешкоджанні міжнародному правосуддю. Виходячи з усіх порушень у видачі Цемаха - від конституційних до чисто кримінального, за право посадити Вову за ґрати бореться серйозний кандидат.
Учора Зеленський зустрівся з Коломойським, сьогодні - поліція проводить обшуки у дніпровському відділенні "Приватбанку". Все логічно. По-перше, фіґуранти й подільники в одній справі у Делавері допомагають один одному. По-друге, Аваков блискавично прибрав усіх заступників начальника нацполіціі і призначив своїх. І пан Цуцкірідзе кинувся в бій.
НБУ затвердив принципи грошово-кредитної політики на 2020 рік. "Національний банк продовжуватиме дотримуватися свого зобов'язання уникати будь-яких форм фіскального домінування над монетарною політикою, в тому числі прямої або непрямої підтримки бюджетних витрат."
У перекладі на загальнозрозумілу: Зеленському та Ко. - гуляти тільки за свої.
На газові (!!!) переговори Зеленський планує відправити Єрмака головою групи переговірників. Вово, Єрмак здатний замовити добру осетрину в ресторані й посидіти в Іспанії із Джуліяні за келихом вина. Слово "газ" у нього асоціюється, в найкращому випадку, зі словом "плита". Щодо решти - повний нуль. Не роби дурниць. Пошли Вітренка чи Коболєва. У крайньому разі Оржеля. Він хоч мовчатиме з розумним виглядом.
Середина вересня. Бюджету немає навіть у начерках. Макроекономічні показники не прораховано. Вова у Фейсбуці читає, що про нього пишуть, Гончарук дивиться телевізор. Маркарова через день відсилає до ОПУ графіки підготовки слухань бюджету. ОПУ відправляє їх туди ж, але з буквою Ж. Ключові індекси бюджету йдуть у штопор. Бюджетні надходження, за підсумками прорахунку динаміки, виконані не будуть...
Учора пізно ввечері відбулася неформальна зустріч чотирьох міністрів кабінету Гончарука з паном Поперешнюком. Скажімо так, обговорювали ситуацію, що склалася в країні.
Лондонська поліція кваліфікувала ситуацію з Гонтаревою як "тиск із метою залякування". Хтось, ну, дуже хоче втягнути Вову і в цю історію.
Економічний аналіз бюджету. Влада планує фактичне знищення поняття ФОП (фізична особа підприємець). Багаторазове збільшення штрафних санкцій і штрафів, підвищення податків, введення фіскальної практики недержавними структурами і т.п. Нижній пласт бізнесу просто зрізається. Це їм як подарунок від “дяді Вови” за їхнє пристрасне бажання його бачити президентом. Ми вам писали: "Проголосували, пора платити!"
Великий бізнес Зеленський любить і приймає у своїм кабінеті. Візит Коломойського був обставлений усім антуражем зустрічі високого рівня. Перш за все - це демонстрація всім, що його зв'язок і вплив на Зеленського непохитні. Для нього це важливо, бо його фінансові справи дуже далекі від задовільних.
Після розпаду групи Рябошапка - Богдан - Портнов, Богдан вирішив дотримуватися заповітів свого патрона і збирати в ОПУ тільки своїх друзів. Призначення Андрія Смирнова заступником голови ОПУ - з цієї сфери.
Як видно, до рук правоохоронних органів Франції потрапили документи, які розкривають характер зв'язку російських держструктур і поточного президента Макрона. Швидше за все, йдеться про фінансування вельми близьких до Макрона людей грошима Муаммара Каддафі.