субота, 14 грудня 2019 р.

Справа Шеремета - це спектакль 95 кварталу, який має на меті щось від нас сховати




Оновлено.




Андрій Антоненко:
"Мені пред'являють вбивство Шеремета. 
Прям зараз. У моєму дворі. Буде обшук. Хелп!"


Як розсипАлася "версія" слідства 😉

За версією слідства. для проведення акції обвинувачені використовували саморобний вибуховий пристрій, головним компонентом якого була вибухова речовина "гексоген", куплена в невстановленої особи.
За останні півроку МВС вилучило в населення понад дві тонни вибухових речовин і вибухонебезпечних предметів, але жодного разу не повідомлялося про вилучення гексогену в чистому вигляді. І цьому є пояснення. Гексоген не використовується в чистому вигляді з різних причин, зокрема й через досить високу токсичність і добре виражені властивості накопичення в організмі людини (“Шкідливі речовини в промисловості”, вид-во "Хімія", 1976, т. 2 ст. 486).
Гексоген - основна частина т.зв. пластитів "Сентекс", "С-4" "ПВВ-5А" тощо. Його кустарне виготовлення вимагає досить високого рівня хімічних знань і є безглуздим з економічного погляду в країні, де досить просто отримати вибухівку за відносно невеликі гроші.
Використання слідством версії "гексоген" - це спроба ситуативно прив'язати згадувану міну МОН-50, до складу якої і входить пластит на основі гексогену "ПВВ-5А". В усякому разі, вирішальною відповіддю на питання є хімічний аналіз зіскрібків місця вибуху, який має дати відповідь на питання про характер вибухівки. Але слідство не надає результатів такого аналізу.
Друге питання - забійні елементи міни МОН-50, циліндричної форми, які під час вибуху створюють зону осколкового ураження. На жоднім фото автівки жодних слідів цього характерного ураження немає, а за кустарного запресування забійних елементів машина мала би нагадувати сито.
Повідомлення tZE Inform від 19.12.2019


Пропав том кримінальної справи про вбивство Шеремета. Епопея з цією справою вступає в завершальну стадію, й вона почалася, як і годиться, з трагікомедії: йдеться не просто про "зниклий том кримінальної справи", а про зведений том з результатами експертиз у цій справі. Котрий том, за дивним збігом обставин, 😉 перебував під час пожежі 10.06.2020 р. в будівлі ГСУ МВС - у сховищі речових доказів.
Повідомлення tZE Inform від 10.07.2019



Слідчі у справі Шеремета якимось незбагненним чином повністю іґнорують побутову версію події. Вбивство - через гроші - досить заможного Шеремета виглядає більш правдоподібно, ніж убивство "з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації в країні" майже нікому не відомого громадянина трьох країн. Ще у 2018 році слідство виявило на чотирьох рахунках Шеремета у Латвії 1.116.890 евро.
Звідки такі гроші в гнаного і переслідуваного опозиціонера-дисидента - цікаве питання. З моменту вбивства навколо них крутиться детективно-юридична історія про визнання прав на спадкування, але латвійські суди вперто відмовляють групі людей у ​​визнанні їхніх прав на спадкування.
Суть усього цього полягає в тому, що в березні 2016 року Шеремет майже оформив юридично створення благодійного фонду захисту вільної преси в Україні з юридичною адресою у Латвії. Такий собі "хедж-фонд", покликаний убезпечити і леґалізувати гроші в країні, що активно почала моніторинґ своєї банківської системи з метою пошуку сумнівних грошей. Гроші до цього фонду мали надходити саме з таких рахунків. У матеріялах справи зафіксовано дані про сварку між Шереметом і його "співмешканкою П." наприкінці червня 2016 року, причин якої або не з'ясовано, або не зазначено.
Шеремет їхав не на роботу. Шеремет їхав фактично підписувати фінансово-юридичні папери для переказу грошей з особистих рахунків на рахунки згаданого фонду. Маленький цікавий нюанс - рахунки таких фондів не підлягають успадкуванню за фактом прямого наслідування. Для того існує окрема процедура, записана у статуті фонду.
Повідомлення tZE Inform від 14.12.2019

Результати біометричних досліджень ходи, виконаних залученим експертом МВС, прямо суперечать даним таких же досліджень, проведених раніше групою експертів Київського інституту судових експертиз.
"Версія" слідства про встановлену під днищем автівки бомбу не підтверджується результатами експертиз. Днище машини не має пошкоджень, характерних для вибуху. Рульова та колісна системи цілі. Швидше за все, бомбу встановили ​​під сидінням водія; вона мала тротиловий еквівалент близько 50-79 г безоболонкового пакування. Але підозрювані не мали доступу до салону машини, захищеної дворівневою системою сиґналізації.
Це файнезна новина, на додаток до опублікованої версії про ймовірну причетність пок. Шеремета до афер із сумнівними грошима. Хотілось би бачити вирази облич слідчих. 😉

Джерело: Хроніка справи Шеремета https://timeze2019.blogspot.com/p/h.html


Чудовий ролик: 
Справа Шеремета - Нудний Пенс усе розклав по поличках.
Основний мотив. Що від нас ховає президент і зе команда?
https://www.youtube.com/watch?v=6D-Nla37vb0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1gMq73f2GuP7f-bpY2SQ_Nqf1mPTsLrbSW41bqZcu9AX3KbxbhExUqa0Y



Андрій  - автор гімну Сил спеціяльних операцій (називаного також одним із гімнів ветеранів АТО):

Тихо прийшов, тихо пішов
Ще коли на траві роса,
Ще коли воду коні п'ють,
Вже нащадки старих характерників
Укладають свій парашут.
В небо цілить гелікоптер
І лунає наказ "На зліт"
І бійці спеціального значення
Вирушають у свій похід.
Тихо прийшов, тихо пішов,
Ворога знищено, як був наказ,
Сонце сідає, ніч наступає,
Домів повертається Спецназ.
Нас не видно, але ми тут,
Нас не чути, але ми є,
Так буває, що твого серця стук
Наче молотом в тиші б'є,
Ми для ворога - вічний жах
І для зрадників - сатана,
А над нами так велично майорить
Прапор з образом кажана!
Закодовані в нас імена
І обличчя ховає "тінь".
Ми таємно кладем за Країну життя
Не вагаючись, без сумління.
І загиблих наших Братів
Командирів, солдат рядових
Тих, хто землю свою захистили в боях
Ми в серцях закарбуєм своїх.
Тихо прийшов, тихо пішов,
Ворога знищено, як був наказ,
Сонце сідає, ніч наступає,
Домів повертається Спецназ.

Riffmaster-"Тихо Прийшов,Тихо Пішов" або "Пісня Спеціального Значення"
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FSV_ewubNak&feature=emb_logo


То хто ж убив Шеремета? (фото, відео)
Про спектакль 95 кварталу зі справою Шеремета - Тарас Чорновіл, Валерій Прозапас, Віктор Трегубов, Алекс Нойнець, Андрій Скатерний, Віктор Литовченко, Mason Lemberg, Олексій Петров, Роман Доник, Катерина Яресько, Дмитро Вовнянко, Андрій Смолій, Елемір Данканич, Володимир Ар'єв.
https://tverezo.info/post/108422




Андрій Антоненко

У корені міняє справу: знайдено дивні неспівпадіння у справі Шеремета
У мережі спливли дивні розбіжності щодо підозрюваного у вбивстві Шеремета Андрія Антоненка.
13 грудня Печерський районний суд Києва по справі Шеремета ухвалив відправити підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета Яну Дугарь під домашній арешт. Після цього в мережі з'явилася інформація про дивні невідповідності. 

Підозрюваний Андрій Антоненко

Нардеп Борислав Береза опублікував у Facebook знимки підозрюваного в цьому вбивстві Андрія Антоненка, зроблені наступного дня після злочину:
"Ці два фото зроблено з інтервалом 24 години. Перше – 20.07.2016 з камер відеоспостереження на місці вибуху. Друге – 21.07.2016 з концерту Антоненка в Докер АВС.
І тепер у мене два запитання:
- як він за добу так схуд?
- як йому вдалося відростити бороду з боків обличчя за ту саму добу?
Дуже хочеться отримати відповідь, адже поліція стверджує, що це одна й та сама людина. Чи це не точно?"


ПРО ШЕРЕМЕТА. МОЄ.
Перечитавши ще раз звинувачення Антоненка: "Досудовим слідством встановлено, что Антоненко, захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи велич арійської раси, маючи намір зробити свої погляди об'єктом уваги громадськості… задля дестабілізації ситуації в країні..." - я ВПЕВНЕНИЙ, що ці рядки писались в РОСІЇ!!!
В Україні усі ці "ультранаціоналістичні" і "арійська раса" вже давно не сприймаються як звинувачення в злочині, а швидше як несерйозний "прикол".
Це РАШИСТСЬКИЙ СЛОГ і РАШИСТСЬКИЙ СТИЛЬ!!!
Сперечатись не буду.



Дивимося. Це - машина Шеремета, підірвана, за твердженням слідства, гексогеном з використанням вражаючих елементів від протипіхотної міни МОН-40. Витяг з обвинувачення — на знимці внизу.
В МАШИНІ НЕМАЄ ЖОДНОГО ОТВОРУ ВІД ВРАЖАЮЧИХ ЕЛЕМЕНТІВ? Так вона ж має бути, як сито!
В іграх "нанайських хлопчиків" крутий перелом. Аваков викинув на стіл козирну карту, щоправда, краплену - “розкриття” справи Шеремета. Черговий піар-вереск для солодкої парочки Зеленський-Рябошапка, яким потрібно хоч чимось загасити пожежу з незаконним фінансуванням партії Зеленського* і зі знівеченим тілом Романа Безпалого **. Закінчиться вона так само, як і "справа Гримчака", - нічим.
Для тих кому цікаво. Ми чекаємо відповідей щодо ключового експерта справи - т. зв. "експерта зі світовим ім'ям” Айвона Бірча. Запити пішли до США, Бельгії, Нідерландів. У Великій Британії в нас, на жаль, по цій темі немає джерел.
Київський науково-дослідний інститут судових експертиз, провідна установа країни в цій галузі, про жодні експертизи у цій справі не чув. Крім того, вони м'яко пояснюють, що судова експертиза призначається за рішенням органів слідства. Ніхто до них не звертався.
Питання від юристів. Слідство веде прокуратура, а чому виступає поліція?
Відповідаємо: Аваков вирішив стати Трубою число 2. 😉
Цей цирк має тактичне завдання - прикрити сьогоднішні газові переговори. Вово, не прокотить!
Справа Шеремета. У день вбивства Шеремета підозрювана медсестра Дугарь перебувала в АТО, - депутат Зінкевич.
Обшуки в головних фіґурантів справи Шеремета дали нульові результати. Тому вирішили перейти на тих, хто наразі у справі не фіґурує - поліція обшукала будинок Євгена та Наталії Аскалевих. Шоу триває.
Чим далі, тим цікавіше. Виявляється, що в липні (23-го) слідча група на вимогу Зеленського надала йому доступ до секретної частини даних розслідування у справі Шеремета. На якій підставі? КПК не передбачає ознайомлення зі справами (а тим більше з їхньою секретною частиною) третіх осіб і не робить винятку ні для кого. Вимога Зеленського - це явне перевищення службових повноважень і тиск на слідство.
Технічний аналіз телефонних з'єднань у справі Шеремета (понад 80 млн. за даними слідства) проводився на потужностях компанії "Київстар", якою володіє російський оліґарх Міхаіл Фрідман (“Альфа Ґрупп”).
Колектив "Української правди", що його "в темну" використовували для стимуляції активности Авакова, перебуває у шоці від озвученої версії вбивства Шеремета https://www.pravda.com.ua/news/2019/12/12/7234678/ .
Шановні, у цій шаховій грі з вами просто зіграли в дурня. І хто дурень — ви, мабуть, вже зрозуміли.
Адвокатська компанія Масі Найєма не захищатиме обвинувачених у справі Шеремета. Хто б сумнівався, що ця повія, отримавши хлібне місце в "Укроборонпромі", вилизуватиме як може дупу Зеленському. Просто запам'ятаємо цей факт.
Після тривалого пошуку суду, зупинилися на Печерському. Загальне правило: суд має бути за місцем основної прописки!
PS. Судді Вовкові "зістрибнути" не дали. Зграя товаришів-суддів виштовхала його на процес зі словами "Йди, у тебе класно виходить". Це після того як він назвав прокурорів бовдурами. 😉
PPS. Ми помилилися. Київський державний інститут судових експертиз брав участь в експертному забезпеченні справи Шеремета у питанні "ідентифікації особи за відеоматеріялів". Оскільки учасники цієї експертної дії дали письмові зобов'язання про нерозголошення, наше джерело визнало за можливе ввести нас в оману. Ось так відступ від правила "тільки після двох підтверджень" призводить до помилок. Вибачаємось перед нашими читачами.
_________________
* "Українська правда" відкрила сезон полювання за скальпом Авакова. Звісно, за всім цим явно видно обриси товариша Баканова, але справа тут не тільки в ньому. Суть атаки - підірвати паритет влади Зеленського зсередини. Головне, що є в Авакова на Зеленського, - це колосальний обсяг інформації про незаконне фінансування виборчої кампанії, величезні суми готівки, які концентрувалися в руках Михайла Федорова, ну, і т.д. Те, що "УП" вже згадує про "компромат", - це просто натяк. Організатори цього хочуть змусити Авакова, захищаючись, викинути все це назовні.
Судячи з повідомлень, режим Зеленського всерйоз стурбований інформацією, яка просочилася, про зв'язки одного з головних фіґурантів справи Гандзюк, Мангера, з основним донором партії "Слуга народу" Олегом Семеновом, який перерахував до фонду партії десятки мільйонів гривень. Притім, більшість його фірм носить явно фіктивний характер. Для контролю за цією справою Корнієнко отримав вказівку терміново створити у ВР слідчу комісію для розслідування справи Гандзюк. Місцезнаходження самого Семенова наразі невідоме.


** МОВЧАННЯ ВБИВАЄ!
Режим Зеленського якось дивно мовчить щодо питання повернення майбутніми "представниками територіяльних громад" тіла українського воїна Романа Безпалого, зі слідами жахливих тортур та вирізаними внутрішніми органами.
Не приховуємо - ми намагалися отримати отримати акт судово-медичної експертизи, проведеної в Києві і частково у Дніпрі. На жаль, нам це не вдалося. Виявилося, що матеріяли цієї експертизи закрито грифом "Секретно". Але навіть з того, що нам відомо, випливає одне - більшість тілесних пошкоджень, наприклад, видавлене праве око й відірвана нижня губа нанесено прижиттєво. Вилучення органів проводилося спеціялізованим методом і, швидше за все, фахівцями.
Чому ж українська прокуратура, очолювана випускником філії Соломонова університету (документи якого безслідно зникли), громадянином Франції (не вірите? зробіть державний запит до Франції, вас повідомлять), який виявляє небачену спритність у питаннях "ув’язнити бойового генерала і тримати, поки можна", раптом мовчить в ганчірочку?
Чому пан Рябошапка як генеральний прокурор України не порушив кримінальної справи за фактом вбивства українського громадянина за обтяжуючих обставин? Чи це не вписується у концепцію "хороші люди, які потрапили в погані обставини"?
Президенте Зеленський, запам'ятайте: верховний головнокомандувач, який забув про спотвореного і вбитого солдата, не є верховний головнокомандувач. Він - ніхто, тварина тремтяча.
Ви з ними хочете миру, пан президенте? У вас вже вбивають за українську мову! Чи ви чекаєте, коли почнуть вирізати органи?
Джерела:





Юлія Кузьменко.
Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в СІЗО до 8 лютого 2020 року.
A наступного тижня в Юлії Кузьменко призначено дев'ять операцій діткам. Пацієнти віком: 2 місяці, 1 рік, 4 роки, 6 років, 7 років і 10 років.
Вона - єдиний лікар в Україні, що володіє рядом методик з надання ендоваскулярної допомоги дітям з вадами серця.
З 2002 року здійснила понад 3000 операцій.
Сім патентів на методики, що їх першою впровадила в дитячу кардіохірургію.
70 друкованих праць.
Кандидатка медичних наук.
Десятки подяк, нагород, грамот.
Медик Майдану. Волонтерка. Мама.
УБИВЦЯ ПАВЛА ШЕРЕМЕТА?!
(с) Alina Bodnar


Чим займається українська омбудсвуман з прав людини, під час судилища у своїй країні?
Правильно - вона в Таїланді витягує двох громадян України, наркокур'єрів...
Звісно, порятунок наркотрафіку важливіший. 🤬



Це - найкраще по темі.
Ліворуч - учасник замаху на Скрипалів у Солсбері ҐРУшник Боширов. Праворуч - підозрюваний у вбивстві Шеремета.
Прошу долучити до матеріялів справи!
(с) Oleksii Stepura