понеділок, 27 січня 2020 р.

Вбиті РФ воїни ЗСУ: реакція українців на фальшиве співчуття Зеленського




Alex Noyt Нічого не хочу казати про це фальшиве співчуття. Чому фальшиве? Тому що верховному головнокомандувачеві плювати на армію й загиблих. Тому що верховний головнокомандувач не знає навіть того, що станом на день написання ним цього посту загинуло не 11 воїнів - а 14. Люди прийшли у коментарі до Зеленського - і все сказали. Дивиться самі:

Volodymyr Viatrovych Завершують вечірнє шоу. Війну виграють, або програють.

Zoya Kazanzhy Закривай ФБ, горе народне. Бо скоро не коментуватимуть, а битимуть. Вже й так покладаєш квіти самотній і в оточенні охоронців. Ще є час, пане презеденте, зайнятися вихованням дітей і зосередитися на цьому.

Pavlo Nuss По-перше, не «хлопці» а Герої-захисники, військовослужбовці Збройних Сил України, воїни!
По-друге, не загинули a були вбитими російським ворогом, з яким Зеленський намагається примиритися за рахунок національних інтересів України.
По-третє, де в дописі осуд російських терористів та Путіна за гибель героїв та продовженні агресії проти України? Де заклик до міжнародного товариства продовжити та посилити санкції проти Кремля, військового керівництва РФ, Путіна та його оточення? Де «Слава Героям»? Де «Дякую, Військо»? Це допис не належить верховному головнокомандувачу та главі держави. Це декларація колаборанта та капітулянта продовжувати політику відступу. Ганьба!

Daria Bura "більшими зусиллями завершити війну"
Ще більше перестати стріляти і ще більше відвести війська?!

Михайло Голуб Так что же ты ее не закончишь? Поздравь еще раз Путина и в Москву слетай.

Юрій Білоусов Війна з ким? Хто стріляв? Надо просто перестать стрелять?

Sofiya Fedyna Знову запропонуєте відвести війська? Щоб ще більше загиблих було?

Тарас Максим'як Так лише Сцикло може написати - "загинуло двоє наших хлопців"! Не "загинуло", а були вбиті московськими агресорами!
Чи це чергова "многоходовочка" - лизнеш дупу Путіну і станеш "найвеличнішим"!