четвер, 26 серпня 2021 р.

Як Зеленський сам себе опустив

 




Петро Порошенко - Зеленському: "Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею! Нічого у вас не вийде."
ЯК ЗЕЛЕНСЬКИЙ САМ СЕБЕ ОПУСТИВ




Весь день очікував, що буде якась провокація від компанії Зеленського проти Порошенка. Кілька разів він наступив Зе на болючі мозолі. Адже для Зеленського сьогоднішнє святкування мало стати особистим бенефісом. Він же добре усвідомлює, що піарився на досягненнях ненависного опонента. І добряче комплексував від цього. Психологічним порятунком мала стати відсутність Порошенка на всіх заходах. Спробували заникати запрошення, то вийшло ще гірше... А потім ще й демарш усієї фракції ЄС при розгляді нової цяцьки - так званого Великого креольського герба.
Зараз уже бачимо: дріб'язкова душа не змогла просто так усе залишити. Під саме завершення ходи патріотів дуже невміло, примітивно, але по хамськи таки влаштували напад. Форма не нова - облити людину зеленкою. А потім списати хуліганство на ветеранів АТО, мовляв, ветеран облив колись Волошина з ОПЗЖ, а тепер інший ветеран, бачте, "помстився" Пороху. І з цього всього мали б ще добавити словесне обливання брудом.
Але готували поспіхом, після чергової істерики Зеленського. Тому все пішло не так. Шляхів відходу, групу прикриття із фейкових "ветеранів" тощо не проробили. Та й виконавець мусив бути якийсь непевний. Тому віддавати його в руки ветеранів чи непідготованих поліцейських побоялися. Зробили найтупіше, що могли. Взяли попід білі ручки й повели... за поліцейське очіплення до Опи на Банковій!!! Там він і розчинився. Це ніби автограф на місці нападу залишити: "Від Зеленського з привітом!"




Криворізька гопота. Потерпілий, дЄрмаки і блаЗЕні , як ви щось не дочули то уважно прослухайте, що кричали воїни на репетиції параду. А блаЗЕні три роки кричали про "вирок" і "саджати будемо", - і в результаті кинули здалека зеленкою в Петра Порошенка на Марші захисників у Києві.
Недаром люди кажуть, що це помста за "ЗЕля сцикло!", яке постійно звучало під час Ходи Героїв одразу після "Путін х@йло!"
Нападавшого на Порошенко проплаченого засланця, ЗЕполіцаї потягнули не у відділ поліції, а в бік Офісу Президента, завгосп Єрмак вже певно готує нагороду нападнику "ЗЕблазень першого ступеня". 95 квартал рулить.
Погано, що того покидька не допитали на місці, а віддали ЗЕполіції відразу.
Зрештою нічого нового, два роки тому такі ж блаЗЕні стрибали на капоті автомобіля п'ятого Президента...




Ну, от - сьогоднішній день добігає кінця.
Я не розповідатиму про парад. Я навіть розповідатиму про Марш. Все це ви точно бачили.
Я розповім про ... зеленку.
Це вирок. Це фінальна риска. Це останній писк. Це фініш цієї зеленої цвілі.
Бо коли "антирейтинґ" і "збитий льотчик" легко виводить на Хрещатик десятки тисяч своїх прихильників... Коли він йде в натовп людей, не боячись і не переживаючи... Коли люди плачуть від захвату... Коли все, що може зробити влада, - це найняти чотирьох людей, заплативши їм по $ 100 кожному (адже вже є всі-всі дані)...
П'ятому з половиною страшно, він пускає під себе цівку. Як гадаєте, через три роки, в серпні 2024-го п'ятий з половиною зможе так само безбоязно вийти в центрі Києва на вулицю?
Отож.



Здається, День Незалежності України неможливо спаскудити. Але Зеленський примудрився.
День, який мав стати Днем нашої Єдності, він зробив днем образ і принижень, кидаючи в парламент і суспільство теми розколу.
Бачить Бог, ми не хотіли сьогодні нікого критикувати . Але.
Тільки Зеленський міг примудритися на військовому параді, в одному ряду із загиблими Героями, нагороджувати шоу бізнес. Тільки він в своїй дрібязковості не запросив на військовий парад і урочистий прийом депутатів першого скликання. Стільці зайняли слуги. А Коля Тіщенко навіть на пам’ятному фото біля ВР відтер своєю спиною Легенду України Мустафу Джемілєва.
Тільки Зеленський в своїй ненависті до П’ятого президента не запросив його на жодні урочистості, врешті, після скандалу в соцмережах Банкова передала запрошення на парад за годину до початку. В своїй промові той, хто чотири рази відкосив від Армії, забув згадати свого попередника, хоч Хрещатиком рухалася техніка, випущена і поставлена в ЗСУ за часів Порошенка.
Тільки Зеленський міг додуматися скликати позачергове засідання в цей святковий і урочистий день і разом з олігархічними групами і слугами протягти в першому читанні закон про так званий великий герб. На шевронах нашої Армії- Тризуб, це наш герб, який в серцях воїнів. Але Зеленському все мало шоу і картинки.
Й апофеозом ницості Банкової став провокатор, який під час Маршу ветеранів іволонтерів кинув в п’ятого президента зеленку. За секунду після інциденту про це написали ТГканали Банкової, радісно розмістивши фото і відео засланих казачків. А « поліція діалогу» повела злодійкуватого зеленого ідіота , який спаплюжив цей день, десь в сторону Банкової. За гонораром?
Військовий Парад ми дивилися на Хрещатику, серед людей. В мене погані новини для Банкової- під час виступу Зеленського Майдан мовчав.
І якщо хто думає, що приниженням опонентів ви заробите чергові аплодисменти, як робили це в часи 95 кварталу - це помилка. Огидно.



👉🏻Отже підіб'ємо підсумки.
Парад обслуговувала техніка "свинарчуків" - швидкі.
На параді була представлена техніка "свинарчуків" - вантажівки.
Парад авіації не побачила половина Хрещатику (закривали будівлі) - натомість його гарно побачив Зеленський.
Порохоботів на Марші Патріотів було більше половини від всіх учасників (навіть не уточнюю скільки їх було і інших коробках).
Порошенка після такого облили зеленкою.
Концерт Андреа Бочеллі, анонсований як відкритий і безкоштовний, зробили закритим і зробили його для Зеленського - на відміну від концерту на Співочому полі.
Я все згадав? Зеленський ніде більше не обіср..вся?



«Зеля – сцикло». І це не різке гасло, це просто реальність.
Я є прихильницею менш радикальних форм висловлювань, але в цьому випадку інше слово просто не підійшло б.
Тільки подумайте!
1. Не присилати до останнього моменту запрошення П'ятому Президентові на офіційний військовий парад.
2. Призначити позачергове засідання парламенту на час початку Маршу патріотів.
3. Безпричинно блокувати прохід колон Маршу по маршруту (саме нашим колонам!!!)
4. Підіслати до П'ятого Президента, який вільно йшов на Марші серед багатотисячного натовпу однодумців (ага-ага, дехто на таке точно може не розраховувати) провокаторів із зеленкою (ще і саме на Інститутській під час вшанування пам'яті загиблих).
5. Виставити живим щитом сотні силовиків, щоб заблокувати прохід на Банкову та інші вулиці.
Ну хіба не сцикло?
Ще і бонусом по лінії маршруту поставити автозаки. Шо? Це взагалі нонсенс. Ти країну не переплутав, Вова?
І ПОПРИ ВСЕ ЦЕ Марш відбувся! І не просто відбувся, а об'єднав багато десятків тисяч українців у щирому і дієвому прагненні відзначити День Незалежності як вільні люди й громадяни своєї держави.
Така поведінка зеленої влади є лише демонстрацією ницості, агонії і боягузства. Вони не вміють гідно боротися. А ми вміємо. І перемога буде за нами.
А Петро Олексійович через півтори години після нападу вже виступав перед прихильниками у парку Співоче поле. Бо лідер є лідер.




А ось що про все це на Співочому полі сказав* сам Петро Порошенко:
Хто є найбільш достойним українцем в історії? Таке питання напередодні Дня незалежності поставило мені одне видання. Для мене найбільшу роль у встановленні і забезпеченні незалежності нашої держави зробили 163 воїнів та Героїв Небесної Сотні, яким я мав честь присвоїти звання Героя України. Сотні військових, які вирушили на фронт, щоб зупинити російську навалу, — вони, насправді, найвидатніші українці, які допомогли нам зберегти державу. Мільйони волонтерів, добровольців, громадських активістів, небайдужих, які зберегли державу.
Адже у 2014 році відлік нашої незалежності міг би зупинитися на цифрі 23. І 30-ої річниці Незалежності не було би, якби не тисячі військових, які сьогодні вийшли на Марш патріотів. Ми разом вітали іноземних гостей, які поділяли нашу радість. Ми із гордістю дивилися на військовий парад, тим більше що два роки поспіль нам казали, що паради — це шкідливо, що на них не варто виділяти грошей. Ми їх проводили безкоштовно. А вони їх проводять за п‘ять мільярдів. Але уже стало доброю традицією, щоб десятки тисяч військових і цивільних вийшли на День Незалежності для того, щоб пройти маршем. І сотні тисяч киян вітали наш марш.
Ніде у світі ви не знайдете таких людей, як українці, які так сильно люблять свою державу. Так були готові до самопожертви. Готові зупинити агресора. І ми звільнили дві третини окупованого Донбасу, дякуючи доблесті наших воїнів. І Путін заплатив би дуже високу ціну, якби намагався продовжити наступ.
Хочу подякувати українському народу за те, що він зберіг незалежність.
Сьогодні «зелена влада» вийшла похизуватися тим, чого вона не робила, до чого не має відношення. Бо, на жаль, армія і її фінансування було зупинено. Ми не хотіли про це говорити. Ми говорили про те, що ми маємо рухатися вперед, об‘єднатися, продовжити реформи, які приведуть нас до ЄС і НАТО. Бо тільки членство в НАТО, а ніякі Будапештські меморандуми, є гарантом безпеки і територіальної цілісності нашої держави, міці наших Збройних Сил. А вони рух в НАТО зупинили. І тільки членство в ЄС є гарантом добробуту кожного українця і гаранотом демократії і верховенства права. А вони добазікалися до того, що вже Європа каже, що на найближчі п‘ять років, принаймні поки Зеленський президент, перспективу членства ви не отримаєте. Сором який!
Але ніхто нас не зупинить. Володимир Олександрович, я розумію, страшно. Що ви волонтерів та військових боїтеся більше, ніж Путіна. Бо Путіну достатньо в очі подивтися, стати на коліна і випросити щось. Але вам це не дозволять зробити патріоти, громадяни, справжні українці. Не намагайтеся нас зупинити вашою зеленою шмарклею! Нічого у вас не вийде. Хоч ви і сховали цих негідників в Офісі президента. Сором який!
Володимире Олександровичу, не бійтеся Порошенка! Не бійтеся цих десятків тисяч людей, які зібралися тут, щоб святкувати День Незалежності. Ми вибороли це свято у 2014-15 роках. І ви не уявляєте, що було би з вами, якби ви зіткнулися з такими труднощами, як тоді зіткнулася наша країна. Бо тоді ви по Горловках розважали тих, хто вбивав українців. А на порозі вашого стирола вбивали Володимира Рибака. Бо тоді ви про Крим казали зі сцени абсолютно брехливу лайку, демотивуючи Україну.
І армію ви ще не розумієте. Але потихеньку і ветеранів ви перестанете боятись, і армію будете сприймати як союзника свого, а не ворога і небезпеку. Бо ми всі за Україну. У нас немає політичних гасел. Ми святкуємо своє свято, бо ми дуже любимо Україну. Ми повернемо останній клаптик української землі, хоч на Донбасі, хоч в Криму. Ми знову мобілізуємо весь світ навколо України і Україна перестане бути токсичною і вібудеться історія успіху.
І запам’ятайте, ніяка «зелень» нас не зупинить!
Слава Україні!

____________________
* Наведено транскрипт уривків з виступу П'ятого Президента, позичений з допису Олексія Рафальського (група "Андрей Луганский").