неділя, 12 грудня 2021 р.

Саґа про Гогілашвілі. Чого вартий народ, який обирає, а потім спокійно терпить таку владу?!!

 


Баба і кіт - про це фото: - Треба гарний коментар.
- Раденькі, що 73% - дурненькі. (с)

Karl Volokh: От прикро, що його одразу міністром не призначили. Тоді б ми з упевненістю називали його «наш нарком внутрішніх справ»

Клубочок розкручується з божевільною швидкістю. Виявляється, що помічниця Зеленського Марія Левченко, яка має незаконний, але реальний найвищий доступ до всього масиву таємної інформації та навіть була на засіданні, після якого злили справу ваґнерівців, навіть не працює в Опі! Принаймні, за 2020 рік у декларації її чоловіка бика Гогілашвілі записано, що вона продовжує працювати в Кварталі 95!!! Ні, ви вчитайтеся: у надсекретних засіданнях бере участь особа, яка не лише не має офіційного найвищого допуску до державної таємниці, яка не є причетною до підготовки операції (простий допуск не дає право на таку інформацію) і навіть не є працівником Опи та, відповідно, не проходила спецперевірки та навіть формально не може підписати зобов'язання про нерозголошення інформації, бо не має права на її отримання, а працює в комерційній структурі!!! Ви розумієте, що це вже повний ...... А потім інформація успішно зливається росіянам...

Ну, щодо її чоловіка все зрозуміло. В мене інше питання. Марія Левченко є помічницею Зеленського, президента країни, яка вже восьмий рік воює з РФ. Вона оформлена за попереднім місцем роботи (?) і зарплатню отримує в 95 кварталі. При цьому вона дотична до багатьох державних таємниць. Яким чином вона проходила спецперевірку і отримувала доступ до держтаємниці, якщо вона офіційно не є помічником керівника держави. На якій підставі Зеленський дозволив їй бути присутньою під час доповіді щодо "ваґнерівців" та, мабуть, і не тільки під час цієї. Хто відповідатиме за кричуще порушення режиму секретности? Де ґарантія, що саме тут не "протікає"? Гадаю, що звільнення "вельможного бика" - не кінець, а тільки початок історії. Такого відвертого ..... в Адміністрації і близько не було. От повірте, знаю, що кажу, бо був усередині процесу.

Фіґуранта з жінкою треба перегнати через поліграф (і навіть під гіпнозом) щодо того, чи не працюють вони на ПУ.


Це вже якийсь просто фантастичний треш стосовно Зеленського та його зграї. Бо це навіть не банда, а якась осатаніла зграя виродків, наркоманів, бандитів, зрадників. Ви тільки уявіть собі: один кретин і самовпевнений князьок почав бикувати на блок-посту, засвітився й знайшлося достатньо багато людей, які забажали розкрити деякі таємниці його біографії. І тут таке полізло!.. І це ж лише дрібна шістка й просто побикував, коли, ймовірно, їхав до каналу з ОРДЛО за наркотою для Зеленського. А які деталі почнуть розкручуватися, коли знайдемо кінчики ниточок Єрмака, Зеленського, Татарова, Трухіна та інших центрових у цій зграї? А щодо нікчеми Гогілашвілі - вже чималий букет назбирався. І, звісно ж, полізли переходи до інших персонажів та справ. Чи буде це початком кінця Зеленського? В якій завгодно країні будь-чого із сотень злочинів цієї істоти та його оточення вистачило б на імпічмент та швидкий суд і довічне. У нас це ще трохи протриває. Просто треба розуміти, що з кожним днем виринатиме щось нове й ще дикіше.
Повернімося ж до цього бикуватого князька. А тут уже купа обставин:
1. Більша частина життя- у кримінальній столиці РФ Ростові. Антинаркотична діяльність там - примітивне прикриття саме для постачання й розповсюдження наркоти.
2. Був помічником Russian-боксера та депутата путінської Єдінай расєі Валуєва. Як виявилося, формальна прив'язка до місця праці в Ростові була фікцією - гастролював уже в Петербурзі. А політичний дах від депутата путінської фракції - найкраще прикриття.
3. В Україну потрапив у 2010 й почав займатися тим самим тут. Але у 2012 році ще залишався громадянином РФ, того року оформляв там російський закордонний паспорт. Даних про вихід з російського громадянства не встановлено.
4. Тривала робота в такій чутливій сфері під прикриттям формально антинаркотичної організації - це навіть для Раші занадто. Там таких поліція вичисляє швидко. Недоторканні лише ті, хто під ФСБ (для поліцейських прикриття організації Гогілашвілі занадто круте). Чи міг він не співпрацювати з спецслужбою? Навряд, бо вже б давно сидів.
5. Переміщення до України з рашистського ринку - це ж ніби пониження. Якщо приймати до уваги лише тему наркотиків, а не ширше коло послуг.
6. Дружина Гогілашвілі Марія Левченко зафіксована з ним і депутатом Ґосдуми Валуєвим на фотографії ще 2012 року, коли він точно був російським громадянином. Ця особа є найближчою після Шефіра довіреною особою Зеленського, має можливість вивідувати будь-які таємні дані без оформленого доступу до державної таємниці. Саме вона була присутня під час скандальної наради в кабінеті Зеленського, після якої злили операцію по вагнерівцях. Зрада набирає ще ширших обрисів.
7. Гогілашвілі, який ні дня не працював у органах (навпаки, був у їхній розробці як організатор злочинної схеми постачання наркотиків) та на держслужбі, був негайно після формування першого уряду Зеленського призначений на посаду замміністра, про що знав наперед і похвалявся іншим злочинним ділкам. У цей же час в нього у віці 45 років звідкись появився запис про вищу освіту в маловідомому вузі.
8. Одразу ж після призначення свого дружка та ймовірного дилера Зеленський поспішив нагородити орденом За заслуги. За які саме заслуги? Питання риторичне.
9. У той самий час, коли в Кабміні вже опрацьовували документи про призначення даного суб'єкта заступником міністра, поліція надала докази його злочинної діяльности, виклавши це у відповідній доповідній начальству. Аваков та Гончарук, котрі офіційно ухвалювали рішення про дане призначення, повідомлення зіґнорували. А як інакше, коли наказ іде від самого Зеленського.
10. Причиною призначення злочинного елемента в МВС стало його одруження з подружкою та помічницею Зеленського та, ймовірно, постачання йому наркотичних речовин.
11. На останок. Бикував поблизу зони ООС, фізично напав на поліцейського при виконанні, коли той попросив надати документи. І схоже, що це було не просто від звичайного хамства. Припускаю з тексту, що проблема виникла, коли патрульні не задовольнилися документом замміністра й забажали побачити документи інших осіб в авто. Схоже на те, що цілий замміністра з боротьби проти наркотиків не лише кришував наркодилерів, але й постачав якийсь особливий товар особисто Зеленському. Ця вся історія неофіційного виїзду в зону ООС нагадує рейд за наркотиками, які для Зеленського (може не тільки для нього) проходять каналом з ОРДЛО. Звісно, що світити контактерів Гогілашвілі не хотів і почав бикувати.
12. Це, як виявилося, не перше його бикування проти правоохоронців. У мережу вже потрапив попередній запис із листопада в Києві. Не здивуюся, що незабаром випливуть і зовсім шокуючі речі. Хоча, хіба цього мало?
Тут лише кілька пунктів, а їх у цій історії в рази більше. І тягне все це на десяток статтей Кримінального Кодексу. Не лише для озвірілого князька, але й для помічниці Зеленського, самого Зєпрідєнта, тих, хто незаконно призначали цього типа замміністром (Гончарук та Аваков дуже біленькими зараз забажали стати?) та ще багатьом причетним персонажам. Натомість, коли політтехнологи пояснили Зеленському, що це якраз той прокол, на якому може згоріти його електорат, він дав команду на сміховинні дисциплінарні розслідування замість арешту. Заява в соцмережі з вимогою звільнення лише смішить. Кадра зберігатимуть будь-якою ціною, навіть, якщо доведеться трошки попереховувати поза системою, як Мецгера. І це лише верхівка айсберґа.

Тут доповідна якраз із того часу, коли Гогілашвілі призначали заступником міністра внутрішніх справ, вирок російського суду, фото з 2012 року, коли допущена до всіх таємниць помічниця Зеленського тусувала на Росії з путінськими персонажами. Шикарна кадрова політика! Чи ж не правда?
Довідку на Гогілашвілі як кандидата на посаду замміністра [див. нижче] й вирок з РФ запозичив у Борислава Берези, а перше фото в Андрія Дзиндзі. І в доповнення до попереднього тексту: можете доповнити ще один пункт: у кінці 90-их був там засуджений за шахрайство, а потім раптом виринув у специфічній сфері та в оточенні знаного єдінороса Валуєва. Претензій від правоохоронців більше не виникало. Нічого не нагадує? І це ж ще тільки початок клубочка лише однієї шістки Зеленського...






Після зливу трьох відео з биком і персональним наркопостачальником Зєпрідєнта Гогішлавілі чекаю нових серій. Матеріял точно зливали з поліції. Принаймні, київське бикування більше ніде не світилося. Знаю, що поліцейських реально обурило те, як їх дотискали, щоб приховати матеріяли щодо Трухіна. А зйомка з камер була. Це точно. Якщо записи не вилучили внаслідок незаконних обшуків, то вони скоро появляться, думаю, що копій встигли наштампувати. А там реальний кримінал.
Тут же додам нову серію з бравим персональним наркодилером Зеленського, російським аґентом та за сумісництвом замміністра внутрішніх справ. Це Київ 24 листопада. Відео злили до УПячки:


У повній версії бикоко Машиного Гогілашвілі мене вразили два моменти.
Перший. Неґативний. Як це понаіхавше грузинське бикоко з роспаспортом, яке влучно прилаштувало сперматозоїди в «Квартал», почало кричати полісменові про «нєсоблюдєніє субордінаціі». Я таке уперше чую — це щось чисто росіянське, не наше. Царь і хлопи какієто.
Другий. Приємний. Коли інший полісмен спитав свиту Гогілашвілі, чи знають вони українську мову і попросив показати документи згідно ст. 18 частини 3. Спойлер — не знають ні першого, ні другого. І як ця свита попливла, коли полісмен відмовився вимкнути телефон.
Оці два краматорських полісмена прям дуже гуд. Надіюсь, що їх не оштрафують і не виставлять придурками, як тих, що Брагаря з Юрченком під наркотою ловили. Круті мужики, завдяки таким мої знайомі з Краматорська сплять і працюють спокійно. А за «наш» Донбас трохи спокійніше.

Пам’ятаєте, в Ільфа та Петрова: «бывший горский князь, а ныне трудящийся Востока гражданин Гигиенишвили»?
З нетерпінням очікую схожого повідомлення щодо заступника міністра ВС, котрий вирішив повимахуватися перед копами на КП.
Ми вже не та країна, шановний громадянине князь. Ви запізнилися зі своїми блатними понтами років на 7-8.

Два важливих моменти по цій довідці:
1. Я перевірив - це не фейк, а реальний документ.
2. Інформація про цього кадра була відома керівництву держави ще коли його щойно зібралися призначати. Як бачите, це ні на що не вплинуло, бо статус чоловіка помічниці Зеленського легко перекриває участь у наркоторгівлі.
Хотіли нових облич? Жеріть!




Ну, якщо ви вже подивилися документ, який я навів у попередньому пості щодо заступника міністра ВС Гогілашвілі, який є центральною особою в наркотрафіку України, дозволю поставити декілька логічних питань щодо цієї історії.
1. Судячи з усього, якби гарячий грузинський хлопець не був записаний на відео під час бикування на блокпості, цей громадянин РФ і найвисокопоставленіший наркос продовжував би й надалі свою плідну діяльність?
2. Давайте припустимо, що він, проживши більшу частину життя в РФ і дотичний там до політики, не є засланим козачком і в Україну потрапив за «велінням серця». Але який є шанс, що його, громадянина РФ, колишнього помічника народного депутата ГД Валуєва та чоловіка особистого секретаря президента Зеленського, котрий (Гогілашвілі), до того ж, є наркоманом і замішаний у наркоторгівлі, могли не завербувати згодом спецслужби РФ?
3. Як думаєте, чим могла займатися така особа на лінії розмежування і чому він так нервово зреагував на абсолютно законну вимогу поліцейських?
4. Чого варта влада, котра призначає на посаду заступника міністра, який опікується боротьбою з незаконним обігом наркотиків, громадянина ворожої держави, неприхованого наркоторгівця, котрий, до того ж, не має жодних компетенцій для цієї роботи - навіть вищу освіту здобув уже під час роботи в МВС?
5. Головне: чого вартий народ, який обирає, а потім спокійно терпить таку владу?


Что произошло на блок-посту «Долина»? Замминистра МВД Гогилашвили напал на капитана полиции Васенкова используя охрану спецназа ГУР МО и бронеавтомобиль посольства США
Источники Цензор.Нет сообщили о деталях происшедшего на блок-посту Операции объединённых сил с замминистра МВД, согласно опубликованному видео.
Это случилось в 16.00 8 декабря на блок-посту «Долина» Краматорского района Донецкой области. На блок-пост со стороны Харьковской области заехали две машины с гражданскими номерами - Toyota Land Cruiser 200 серого цвета, и Volkswagen Tuareg чёрного цвета, в которых находились люди в гражданской одежде.
Машины были остановлены для проверки документов капитаном полиции полка особого назначения «Киев» Константином Васенковым. Вместо предъявления документов согласно требованию Васенкова, и ожидания результатов проверки, люди выскочили из машины и начали выяснять у Васенкова почему их не пропускают немедленно. Оказалось, в сером джипе передвигался заместитель министра МВД Александр Гогилашвили, а в чёрном джипе его вооруженная охрана, которые представили документы только после того как вышли из машин с личным оружием в руках. Гогилашвили требовал беспрепятственный пропуск потому что считал, что полиция обязана пропускать его мгновенно, и что полицейские обязаны узнавать его в лицо. Гогилашвили действовал под охраной людей, вооруженных автоматическим оружием, и судя по видеозаписи скандала, осуществил нападение на капитана Васенкова, пытаясь схватить либо самого полицейского либо завладеть его оружием.
Заместитель министра МВД не подчинился законным требованиям полицейского, в нарушение статьи 23 закона о Нацполиции и закона «Об особенностях государственной политики на временно оккупированной территории Донецкой и Луганской областей», согласно который осуществляется контроль транспорта на блок-постах. Нападение на полицейского - это прямое нарушение закона о Нацполиции, статьи 46, о порядке применения оружия и приказа номер 70 министра МВД о мерах безопасности при несении службы. Гогилашвили спровоцировал конфликт, и полицейские на блок-посту имели право применить оружие на поражение против замминистра.
Напарник Васенкова старший сержант полка «Киев» Евгений Довгалюк, увидев вызывающее и незаконное поведение замминистра, начал вести видеозапись на телефон. Это именно Довгалюк говорил, что он на фронте с 2014 года.
Но не менее скандальным является не только незаконное и опасное поведение Гогилашвили, но и наличие у него машин и охраны.
По закону заместителю министра Гогилашвили не полагается по статусу бронеавтомобиль и личная охрана.
Однако по данным источников Цензор.Нет, вот эти загадочные люди в чёрном - охрана скандального замминистра МВД, это шестеро военнослужащих, офицеров спецназа Главного управления разведки Министерства обороны, воинская часть 2245. Наши источники сообщают, что на видеозаписи узнают лица офицеров ГУР МО Петра М. и Михаила Я.
Но не менее резонансно, что по данным источников в ГУР МО, для передвижения Гогилашвили используется бронеавтомобиль, предоставленный посольством США для обеспечения безопасности сотрудников военной разведки Украины, и конкретно эта Тойота перевозила ранее командира спецназа ГУР МО Юрия Семенюка - того самого разведчика, который выступил недавно по Вагнергейту с разоблачением о наличии российских «кротов» в офисе президента, и которого уволили после провала спецоперации по захвату вагнеровцев.
На каком основании замминистра МВД использует для обеспечении своих поездок спецтранспорт военной разведки, почему Гогилашвили охраняют офицеры спецназа Минобороны? У МВД есть свои задачи, свой транспорт, своя охрана. Либо эти люди на видеозаписи и эта машина уже не числятся в ГУР МО? Предоставление охраны и машин Гогилашвили может быть прямым нарушением закона - или он одновременно тайный спецагент, выполняющий диверсии в российском тылу?
После незаконных действий Гогилашвили выяснились и другие детали его биографии. В разделе биография на сайте МВД указано только одно место работы - социальный работник общественной организации по лечению наркоманов на протяжении 11 месяцев 2018-19 годов. Других деталей биографии Гогилашвили кроме работы в общественной организации нет, прошлое почти полностью покрыто тайной. Одновременно выяснилось, что Гогилашвили получил диплом о высшем образовании только в 45 лет - непосредственно перед назначением замминистра МВД в сентябре 2019 года от какого-то малоизвестного университета, что даёт основания предполагать, что обучение было фиктивным и диплом мог быть куплен специально для оформления на высокую должность.
Гогилашвили большую часть жизни работал в России, где был помощником боксера, а ныне депутата Госдумы РФ Николая Валуева. Обстоятельства его жизни и переезда в Украину неизвестны.
По сути, достоверно известно про Гогилашвили только одно - прибыв в Украину по одним данным в 2010-м, а по другим в 2013 году, он женился на личном секретаре Владимира Зеленского Марии Левченко. И Гогилашвили, судя по многочисленным фото, лично дружит с Зеленским. Этого оказалось достаточным, чтобы человека с неизвестной биографией, прибывшего из России, с непонятно как нарисованным дипломом назначили на высокую государственную должность. И это достаточно, чтобы Гогилашвили пользовался привилегиями, охраной и машинами, которые государство не предоставляет большинству министров.
В связи с этим важно вспомнить, что секретарь Мария Левченко находилась на совещании в кабинете президента, где Зеленский заслушал доклад начальника ГУР МО Василия Бурбы о готовности захватить вагнеровцев.
Каковы должны быть результаты данного скандала:
1. Капитан полиции Васенков и старший сержант Довгалюк должны быть представлены к ведомственной награде, премии и внеплановому отпуску за достойное поведение в условиях незаконных действий замминистра.
2. Гогилашвили должен быть уволен и привлечён к ответственности за нападение на сотрудника полиции, ДБР обязана немедленно открыто дело и муж секретаря президента должен понести наказание по приговору суда.
3. Президент Владимир Зеленский обязан пояснить обстоятельства назначения своего друга Гогилашвили на высокий пост в МВД при таких весьма странных обстоятельствах. И дать поручение другому своему другу главе СБУ Ивану Баканову провести проверку законности назначения Гогилашвили. СБУ обязано сообщить - является ли Гогилашвили гражданином России в настоящее время, действительны ли его российские документы, поддерживает ли какие-то контакты с российскими государственными структурами и должностными лицами?
4. Министр обороны Алексей Резников обязан дать пояснения, использовались ли военнослужащие ГУР МО и машины для перевозок Гогилашвили? Если да, то должно быть проведено служебное расследование о законности таких действий в интересах замминистра МВД.
5. Министр МВД Монастырский обязан назначить служебную проверку деятельности Гогилашвили, о происшедшем скандале, и сообщить обществу о результатах.
Выводы:
Человек без профессии и без образования, в недавнем прошлом, а не исключено, что и в настоящем - гражданин
России, благодаря личной дружбе с президентом Зеленским получил одну из высших должностей в государстве. Никто не проводил проверку его жизни, прошлого, образования и профессионализма. Гогилашвили не является участником боевых действий, но он смеет нападать и высказывать претензии к полицейским - участникам боевых действий, которые добросовестно несут службу и выполняют обязанности.
К сожалению, мы прекрасно понимаем, что какое-либо расследование деятельности в отношении друга Зеленского власти проводить не будут, наоборот, Гогилашвили будут всячески отмазывать, чтобы снять ответственность с президента. Зеленский и его окружение демонстрируют, что они выше закона, и ведут себя соответственно.
Резонанс в этой постыдной для государства истории необходим хотя бы для того, чтобы защитить от дискредитации и незаконных преследований достойных полицейских - капитана Васенкова и сержанта Довгалюка, которые продолжают и сегодня нести службу на блок-посту «Долина».