субота, 7 грудня 2019 р.

Країна під ЗЕленню. Кінець листопада 2019: що відбувалося






Складно сказати, наскільки це пов'язано з рішеннями урядової групи рф, яка засідала вчора, але до структур ОРДЛО надійшла інструкція щодо максимально [швидкого?] оформлення й формування структур митної і прикордонної служб. Також запропоновано розпочати збір скарг та матеріяльних претензій щодо дій України під час бойових дій. Все це - зі структур голови адміністрації президента рф Вайна.

Раніше повідомлялося, що у москві закінчилося засідання урядової групи з розробки пропозицій для України у рамках "нормандського формату", на якому були присутні 36 осіб: МЗС, "Ґазпром", "Роснєфть", представники адміністрації президента рф, 6 міністрів, "Сбєрбанк", і що зміст рекомендацій поки що невідомий.

Відзначалося також, що, судячи з усього, головним модератором російських інтересів в Україні стає міністр закордонних справ Пристайко. Він активно, мало не щоденно спілкується з головою адміністрації президента рф Вайном. Наразі немає достовірних даних про зміст цих переговорів, але є глибокий і обґрунтований сумнів у самому Пристайкові, проросійські погляди якого відомі давно. Його шлях на дипломатичну службу через Київський політех і протекцію тата генерала КҐБ теж не викликає довіри. Крім активного й послідовного розвалювання дипломатичної служби України він особливо нічим на цьому поприщі не відзначився.

https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html




ХРОНІКА ГАНЬБИ І ЗРАДИ...
28 листопада 2019
"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів"… і шулерів.
Судячи з усього, головним модератором російських інтересів в Україні стає міністр закордонних справ Пристайко. Його активне спілкування з главою адміністрації президента РФ Вайном стає мало не щоденним. У нас немає наразі достовірних даних про зміст цих переговорів, але є глибокий і обґрунтований сумнів у самому Пристайкові, проросійські погляди якого відомі давно. Його шлях на дипломатичну службу через Київський політех і протекцію тата - генерала КҐБ теж не викликає довіри. Крім активного й послідовного розвалювання дипломатичної служби України він особливо нічим на цьому поприщі не відзначився.
Високочола Олена Зеркаль залишила Пристайків гадючник, а без неї в очах світу Пристайко є нічим іншим, як підозрілим дилетантом.
Макрон просто в люті. До нього дійшла вся простота і краса німецької комбінації і його роль блазня з брязкальцями. Німеччині - і газові хаби контролю за “Північним потоком-2”, і позбавлення від радіоактивних токсичних відходів, а йому - "жовті жилети" з рязанським корінням. Краса в тому, що відмовитися від "нормандської зустрічі" він не може, бо сам же запросив. Судячи з усього, "нормандська зустріч" буде простою декорацією нагинання Путіним дурного Зеленського.
Цими днями в порту Пєтєрбурґа стало під розвантаження судно з Німеччини із 566 тоннами збідненого гексафториду урану (токсичний побічний продукт збагачення урану) з німецького заводу Urenco Deutschland, який розташований у місті Gronau. Це є перша поставка т.зв. "уранового хвоста", який ввозиться в Росію під виглядом "сировини для збагачення". Насправді його просто складуватимуть у контейнерах десь у Свєрдловській обл. Реалізація цього проєкту і її демонстративний початок саме тепер є частиною двосторонніх домовленостей між Німеччиною і Росією щодо “вирішення українського питання”.
PS. На нас образився Пристайко. Щось там бубонів про "тата, чесну людину". Генералами КҐБ, безумовно, ставали тільки чесні й сумлінні люди. Просто змінювалася влада - й вони змінювали мундири.
Джерела:
https://timeze2019.blogspot.com/p/bp.html
https://twitter.com/tZEinform




Просто якщо до перших двох показників додати графу "не можу відповісти", вийде результат КМІСу і Демініціятиви.
І не треба нервувати, Вово, ти потрібен країні. Для суду...
Вово, ми так сміялися, читаючи результати опитування КМІСу і Демініціятиви! Вони в тебе розледачіли остаточно.
Результати, що їх ми опублікували раніше, правильні. Див. Соціологічний детектив.*
Президент Естонії пані Kersti Kaljulaid подарувала Зеленському велосипед. Тролінґ 90-го рівня))) (с) Цікаво, комік одразу втямив, що його тролять, чи йому пояснили згодом?
ХРОНІКА ОДНОГО ПРЕЗИДЕНТА...
26 листопада 2019
"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів"… і шулерів.
Бурштинська ТЕС (Івано-Франківська обл.), що входить до холдинґу ДТЕК Ріната Ахметова, оголосила про початок роботи в режимі простою, що означає обмеження виробництва електроенергії. Про це йдеться в офіційному листі, що його керівництво ДТЕК прислало Бурштинській міськраді. Це загрожує серйозними проблемами з енергозабезпеченням щонайменше трьом областям України. Але ще важливішим є інше — ПРИЧИНОЮ ТАКОГО РІШЕННЯ НАЗИВАЄТЬСЯ “ІМПОРТ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ З РФ ЗА ДЕМПІҐОВИМИ ЦІНАМИ”. У відповідь Ахметов завдає удар по Зеленському. Створюється вогнище соціяльної напруги в реґіоні, який і без того явно опозиційний режимові Зеленського.
Реакція Зеленського. В Івано-Франківську сьогодні, 26 листопада, можуть запровадити особливий стан у зв'язку з антитерористичними навчаннями кількох відомств. У цей час можуть обмежувати або забороняти пересування людей і транспортних засобів, перевіряти документи, оглядати автомобілі тощо.
Коли вчора купа гопників штурмувала НБУ, реакції було нуль. А ось тут - так одразу.
У Зеленського цілком серйозно обговорюють заміну Смолія на посаді голови НБУ Ющенком. Головний двигун питання - Уманський. Очевидно, там вважають, що з Ющенком домовитися буде легше. Вони глибоко помиляються. Ющенко є компромісним де завгодно, крім банківських питань. Він учень Гетьмана й залізний монетарист.
На доповідній Кабміну, в якій повідомляється про катастрофічну ситуацію з виплатою зарплати бюджетникам, Зеленський власноручно написав: "Терміново знайти кошти!". Кабмін Гончарука своє вже відспівав.
"Уряд вже завтра перерозподілить 497,1 млн. грн. на зарплати вчителям і лікарям", - Гончарук.
А "перерозподілите" від кого?
Ви Пенсійному Фондові що пообіцяли - що до п'ятниці повернете?
Уявляєте стан Капінуса, якщо Самокат не поверне до п'ятниці? А ви уявіть керівництво казначейства, що вимушене закривати на це очі?
Вова легким розчерком пера зробив ТРЬОХ держслужбовців високого ранґу кримінальниками.
В нас усе записано!
Який ідіот одягає першу леді... Ці білі штанці з животиком, що стирчить, і талією в районі грудей...
Іноді набридає читати й аналізувати ввесь цей потік бруду і бздурів, що його вони вважають державним правлінням. І просто хочеться попліткувати про першу леді. Вибачте нас.
В адміністрації є ціле управління з питань протоколу. Там дивовижні, блискучі фахівці. Вони знають найтонші деталі. Вони можуть одягнути будь-яку корову так, що вона виглядатиме королевою. Навчити ходити, сидіти, їсти, пити. Єдине питання - їх треба слухати, але...
Нам плювати, як виглядає Лєнка Зєлєнская, але вона представляє країну, і ось це убозтво...
Німецьке джерело. Взаємини між президентом Франції Макроном і канцлеркою Німеччини Меркель зараз перебувають у стадії прихованої конфронтації. Німеччина завершує складну комбінацію, завдяки якій вона отримує у володіння один з найголовніших об'єктів майбутнього "Північного потоку-2". Це відомо Макронові й дуже його турбує.
____________________
* Соціологічний детектив https://timeze2019.blogspot.com/2019/11/blog-post_17.html
Бруд і бздури ЗЕленого правління. Що відбувається: 26 листопада 2019
https://lesinadumka.blogspot.com/2019/11/26-2019.html