понеділок, 9 грудня 2019 р.

День до Парижу




Ви думаєте, що він помиляється, сумнівається й хоче як краще? Помиляєтесь ви... ВІН ПРОСТО ВОРОГ УКРАЇНИ.
Два карликові Вови навіть бояться розповісти світові про те, що вони зустрічатимуться. 😉 Нікчеми...
В офіційному графіку зустрічей зустрічі Зеленський-Путін немає.



Знимкував Гліб Бабіч

Кадр з відео "Акція "Варта на Банковій" **

Досвід минулого Майдану все-таки враховано. Намети і сцена* встановлюються прямо на Банковій. Ну, щоб далеко не бігти. 😉

ХРОНІКА ГАНЬБИ І ЗРАДИ
8 грудня 2019
"Повну владу в країні віддано в руки купки кловнів"… і шулерів.
Головна тактична мета Путіна на цих переговорах - переконати Зеленського почати прямі переговори з представниками ОРДЛО. Формат цих переговорів абсолютно не важливий для Росії. Головне, щоб це були внутрішньоукраїнські переговори. І результат їхній для Росії теж не важливий. Усе це робиться робиться зовсім не для того, щоб досягти врегулювання на Донбасі. Перш за все - це виведення Росії з-під юрисдикції міжнародного кримінального суду як відповідальної сторони конфлікту. Надалі це дозволить уникнути багатомільярдних претензій від України за нанесення матеріяльного збитку. Сам факт цих "переговорів" планується активно використовувати на майбутніх слуханнях міжнародного суду. Це головне, що цікавить Росію.
Макрон активно підтримує цю ідею, але після того, як французька контррозвідка виявила російський шпигунський центр у французьких Альпах, він волітиме мовчати.
Росія прийняла рішення про збереження транзиту. Але, Путінові критично важливо зберегти цей транзит особливим специфічним чином, через пряму законодавчу імплементацію газових правил ЕС в українське законодавство. Меркель катеґорично вимагає укладення довгострокового контракту й намагається не дати Путінові вмовити Зеленського на цю дурість.
Справа в тому, що вона надзвичайно неґативно ставиться до ідеї "польського коридору" для американського газу в Україну й далі. Цей проєкт, власне, готовий на 90% - потрібна лише політична воля Украіни. Це реально загрожує економічним інтересам Німеччини, яка стала вже прямим бенефіціяром "Північного потоку-2", отримавши у власність хабові сховища цієї системи. Тому Меркель намагається стримувати жадібність Путіна в розумних межах, щоб не спровокувати Зеленського на пошуки прихильности Трампа шляхом купівлі американського газу. Тут Макрон поза грою і його інтереси не враховуються.
Баканов, поки Вова не віддав цих падл, виведи їх і шльопни у дворі. В них у всіх є за що. 😉
І не здумай віддати "Чибиса". "Чибис" - це учасник бандформування т.зв. "Війська Донського", брав участь у страті українського військовослужбовця під Іловайськом. Потрапив у полон у 2015 році. Вину доведено.
Тактичні ходи Зеленського.
Оголошення жалоби на 8 грудня. Банальна гра на психології - ми тут сумуємо, а ви мітинґувати збираєтеся. Не будемо мітинґувати - будемо сумувати довго й нудно.
Вова зі скорботною пикою оголошує жалобу за загиблими в Одесі під час пожежі. Ти б краще відео подивився, що його вилучили з усіх камер (до речі, навіщо?) І постав Гончарукові просте запитання: а чому в пожежників не було висотних драбин і засобів екстреної евакуації людей?
Росія відверто погрожує Лукашенкові й вимагає не брати участи в наступних виборах.
Судячи з усього, ми ще побачимо Лукашенка на чолі національно-визвольної боротьби білоруського народу проти російського поневолення. 😉
Жыве Беларусь!
Karl Volokh
Більшість моїх дискусій сьогодні на двох акціях точилися навколо питання, чи дізнаємося ми завтра, що, насправді, підписав Зеленський.
Моя думка така: Зеленського Путін не лише за рівного собі, а й за партнера взагалі не вважає. І на жодні таємні домовленості не піде - йому потрібна гучна перемога. Тому, слідкуймо за заявами ТАСС - є дуже висока вірогідність, що саме там дізнаємося подробиці, котрі Зеленський волів би приховати
* Станом на 22:00 поліція сцену зламала й конфіскувала.
** "Акція "Варта на Банковій"