середа, 20 квітня 2022 р.

Повномасштабна війна росії проти України. Про пекуче - мабуть, найпекучіше...

 



Про пекуче - мабуть, найпекучіше...
"Війни не виграти без наступальних озброєнь, без ракет середньої дальности, які можуть бути засобом стримування. Однак нам це не дають. Як не дають винищувачів. Нас не хочуть бачити в НАТО." - заявив Єрмак.
Я хочу нагадати: станом на квітень 2019 ОТРК Гром-Сапсан вже був у стані готовности до випробувань. Якби в нас зараз були ракети Гром, які літають на 500 км, ЗСУ прекрасно змогли накрити всі аеродроми, з яких працює авіація рф. Це і було б закритим небом над Україною.
Але після зміни влади в 2019 році "хтось" в оточенні Зеленського першим же кроком зарізав нашу ракетну програму.
І тепер наші ЗСУ мають лише Точки-У. Але Точка-У літає всього на 120 км, а тому ми дістати ворожі аеродроми не можемо. Наші героїчні ракетники навіть з Точок зуміли накрити Міллєрово, і зробити Чорнобаївку, але якби країна їм дала ракети з дальністю ураження 500км, це була б Чорнобаївка помножена на тисячу.
Так от. На 28 день війни Зеленський так і не дав відповіді: а що ж з тими людьми, які зарізали наші ракети? Оцінки їхньому провалові дано не буде?
Ок.
Тоді виходить, нас закликають єднатися навколо цих упирів. Які тепер оговтались і почали хитренько перекладати свої провальні результати на союзників України. І закликають нас робити це разом із ними.
От тільки мені забити баки не вийде. Бо в 2019 році я саме про це попереджав перед другим туром: першим же ділом аґентура скасує фінансування ракетного комплексу Гром. Саме це в 2012 році зробив громадянин росії на посаді міністра оборони України в уряді Януковича.
Саме це ми і отримали зараз.
Зеленський мусить показово покарати відповідальних за рішення скасувати фінансування ОТРК Гром, РК Нептун, Вільхи-М. Інакше це все шахер-махер.
23 березня о 16:56 ·

Власне, пост, в якому я попереджав:
30 березня 2019
В день тишины хочу вам напомнить, какие проекты после возможной победы кремлевского кандидата Москва неизбежно попытается у нас сорвать:
*Ракеты Гром-2, Нептун - разработку, направление в серию.
*Международные суды - $3 млрд по долгу Януковича, в Гааге за военные преступления, по Стокгольму - $2,7 млрд Газпрома. По Крымским активам - Приватбанк ($1 млрд) и Ощадбанк ($1,3 млрд) и Нафтогаз, который сумму своих претензий оценивает в $5 млрд. Все это может быть легко саботировано.
*Заблокировать практическую реализацию Автокефалии
*Остановить расширение поля украинского языка
*Сорвать движение в НАТО
*Добиться закрытия сайта Миротворец - чтобы украинцы навсегда забыли, кто совершал преступления против них.
*Компартию снова разрешить.
*Отменить запрет Вконтакте и Одноклассников.
*Блокирование увеличения собственной газодобычи - например обязательством продавать свой газ населению за копейки.
*Санкции. Это самое главное. Сорвать их можно например через непродление закона о статусе Донбасса - чтобы дать повод итальянцам, венграм и австрийцам отменить хотя бы часть ключевых санкций.
*Двигатели Зоря-Машпроект для российских фрегатов. Они изготовлены, но Украина не поставляет. Без них вся программа перевооружения средних кораблей трещит по швам. В рашке эта поставка "отложена до 2019-2020г"(с).
*Вода и свет в Крым.
*Отмена украинских санкций. Путин уже ввел свои "санкции". Это чтобы после выборов торговаться. Там так и написано в путинском указе: "направлены на нормализацию двусторонних отношений и отмену украинских ограничений".
Ну и да, закрытие уголовных дел на януковскую банду. Это тоже будет.
Это 100% они попытаются продавить. Перечисленное это огромные успехи Украины в войне с россией. И все это они 100% попытаются заблокировать/отменить в случае прихода к власти никчемных лидеров вместо тех, которые наделали рашке таких проблем.
А пользоваться они будут тем, что простой нарид знает про Мальдивы и апшоры, и не знает про реальные успехи в войне с РФ. Или знает, но не ценит.
И да, можете быть уверенны: слабый президент это сразу жесткое обострение на Донбассе. Целью Кремля будет совершить наезд, а потом вынудить более сговорчивую власть пойти на новые переговоры, похоронить неудобный для России Минск и навязать Украине другой договор. После этого де-факто мы забудем про Крым.
Решил вам напомнить, что мы можем потерять.
Потому что при януковиче именно так все и происходило.

Новітній український ракетний комплекс «Вільха» вже вразив понад 50 цілей, — повітряне командування «Схід»
Підтверджено факти знищення десятків одиниць бронетехніки, систем ППО, засобів РЕБ, мобільних командних пунктів.
"а чого ви "Вільху" не купляєте? Я кажу – я вам доповідаю! Тому що в мене 98 ракет "Вільха" лежить на складах і я їх сьогодні на війні не застосовую. А я вам написав те, що мені сьогодні потрібно на війні, де люди гинуть. Оце я написав. Оце мені дайте в першу чергу. Потім, давайте "Вільху"!" - Руслан Хомчак 27 листопада 2020 року.
Це і є ціна стратегічного прорахунку. Всього 50 вражених цілей - замість 5 тисяч.
24 березня о 21:02

Ми зціпили зуби й мовчимо про все, що передувало війні й про те, що нам не підходить зараз: про злочинно пройобані (в плані зміцнення обороноздатности) 3 роки, демонстративну відмову готуватися до війни в конкретні 3 місяці (коли Захід щодня волав про її неминучість), про останні перед вторгненням кілька днів, коли ще можна було сильно ускладнити ворогові вторгнення, мінуючи мости й перешийки, відправляючи максимум зброї до військ та тероборони. Мовчимо про багатомісячну відмову дослухатися до опозиції й дати армії більше грошей, про провали в розвідці та деморалізацію війська внаслідок політики умиротворення ворога, про ще сотні різних катастрофічних факапів, за які в нормальних країнах політики йдуть у ліпшому випадку в відставку.
Але як можна бути настільки дешевими й цинічними потворами, аби, узурпувавши всю інформаційну політику, перетворити під час війни все телевіщання на суцільну піар-кампанію Зеленського та його єрмаків-подоляків-арестовичів?
Думаєте, війна все спише, а переможців не судять? Ну, Путін теж так думає. І також помиляється

Все більше і більше інформації, що українську армію та оборону планомірно знищували до 24 лютого, плануючи здати країну ворогу. Хочете- верещіть, хочете- закривайте очі та вуха, жуйте г..мно від Арестовіча, влупіться в телевізор чи бийтеся в конвульсіях. Розмінований Чонгар* не перекричати.
Жодні "неначасі", жодні кончені копійчані блоґери цього вже не приховають і не забалакають. Нас здавали. Ми не здались. Саме ми, а не зелені виродки, половини з яких зараз не можуть відшукати. Коли перша б..дь виїхала з України? Ще перед 14 лютого. Отож. Вони все знали, все бачили і не робили нічого. На їхніх руках кров дітей. Ваших дітей. Це теж неначасі? Ви людоїди?
Україну планували здати. Хто? Ми чудово розуміємо хто. Ті, хто зараз найбільше верещать "ніначасі", ті, хто навіть зараз розказує, що НАТО нам не треба, ті, хто садив генералів, скорочував армію та іґнорував армію рускіх на кордоні.
"Яневтік", кажете? Ну-ну. "Япросрав", так точніше. "Язнищив" - так правдивіше.



* У трагедії Маріуполя Зеленський винить Захід - не надав, мовляв, зброї, і українське військове керівництво - то, мовляв, були їхні рішення. Щось у цім сенсі він повідав днями у відосику.
Коли ж він згадає про ось це своє "завдання" у рамках "покрокового змінювання реальности", котре "завдання" Верещук виконала "на тиждень раніше дедлайну", а саме за 10 днів до початку повномасштабного вторгнення рашистів? Як відомо, Порошенко зробив Кримський перешийок непроникним для ворога - замінував мости, встановив п'ять рядів протитанкових "їжаків". Тобто, щоб це "завдання" виконати, зеленський або хтось від його імені мав наказати розмінувати мости і зняти "їжаки". Після чого оточення Маріуполя стало неминучим...
20.04.2022