вівторок, 28 лютого 2023 р.

Гіршим за неофіта в політиці може бути лише неофіт у війні

 



👉 Сирський отримав Героя України.
Залужний - ні.
Зеленський втілює серед військових політику "розділяй і володарюй"??
Сподіваюсь, в українських військових вистачить здорового глузду побачити цю примітивну технольогію.
© Роман Москаль

👉 Командувач Сухопутних військ генерал Олександр Сирський, судячи з кількости отриманих ним нагород, є протеже керівника офісу президента Єрмака. До Сирського є багато запитань не тільки щодо Бахмута, а й до стратегії оборони всього Донбасу.
© Генерал Сергій Кривонос

👉 Банкова так активно піарить і пушить Сирського, за відсутности Залужного в інформаційному просторі, що штучність цього вже стала видною навіть непрофесіоналам інформаційної політики. Дедалі більше людей починають замислюватися, навіщо це робиться? Але найцікавіше показують соцопитування. А показують вони те, що попри велику присутність в інформаційному просторі та реґулярне підсвічування його у всіх видах ЗМІ, від тг-каналів до фільму "Рік", Сирський не зростає у рейтинґу. Справа не тільки у відсутності харизми. Проблема Банкової значно глибша. І це та проблема, якої на Банковій не можуть вирішити.
© Borislav Bereza

👉 Присутність генерала Сирського з незрозумілими повноваженнями в зоні оборони Бахмута, наданими, за його словами, президентом країни, дезорганізує діяльність військ, створюючи проблеми в дотриманні принципу єдиного загального командування. Це може мати найсерйозніші наслідки для оборони цього об'єкту. ‎
© tZE inform @tZEinform

- Так, казали хлопці, що бардак.
- Треба негайно перевести сирського у 95 квартал. Він там буде Лисого шикувати ("строіть" для тих хто звик па-масковскі). Налагодить там стройову і навчить правильно віддавати честь увесь склад 95-го без ґендерного поділу.
- В нашого боневтіка загострення. Наполеона з себе корчить.
- Вони вже є - ті наслідки, так само було після його появи у Соледарі. Там ще 4 км, і траса буде з двох боків під обстрілом.
- Минулого року рф вимагала відсторонення від оперативного управління війсками генерала Залужного, який самостійно ухвалив атакувати територію рф. Як бачимо, цього року ці спроби продовжуються...
(з коментарів)

👉 ПРОСТО ВІЙСЬКОВІ ФАКТИ
Після 24.02.2022 нагороджені:
- генерал Залужний В.Ф., Головнокомандувач Збройних Сил України. Хрест бойових заслуг, 6 травня 2022 року.
- генерал-майор Ковальчук А.Т., командувач Оперативного командування «Південь». Командувач об'єднаного стратегічного угруповання військ «Олександрія» (південний театр бойових дій). Хрест бойових заслуг, 27 липня 2022.
- генерал-майор Марченко Д.О., командувач обороною Миколаєва. Орден «За мужність» III ступеня, 08.03.2022 року.
- генерал-полковник Сирський О.С., командувач Сухопутних військ Збройних сил України. Звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка», 5 квітня 2022 року. Хрест бойових заслуг 27 липня 2022 року. Орден Богдана Хмельницького I ст. 11 грудня 2022 року. Орден Богдана Хмельницького II ст., 18 березня 2022 року.
Просто порівняння. Висновок робіть самі.
© Литвиненко Едуард

👉 Олександр Сирський:
Народження: 26 липня 1965 (57 років), Владімірская обл., росія.
Освіта: Московське вище військове командне училище.
(Вікіпедія)

👉 Зеленський заявив, що на фронті важка ситуація, найважча - на бахмуцькому напрямку.
Я так розумію, що союзники вже багато разів рекомендували відступити з Бахмута на попередньо заготовлені позиції, але Зеленському утримання Бахмута потрібно з іміджевої сторони. Операцію з утримання Бахмута очолює улюбленець ОП і фаворит Зеленського - Сирський.
Цікаво, скільки разів Залужний був проти утримання Бахмута?
Ми цього не дізнаємося, але невиправдані втрати для підтримання чийогось іміджу - це ганебно.
Часто почали писати, що через Ставку Верховного Головнокомандувача Зеленський намагається здійснити вплив на війну, заручившись підтримкою Сирського. Не знаю точної мотивації Сирського, точніше не хочу зараз озвучувати припущення, але іміджеві точки і символи для Зеленського грають велику роль. За останній рік їх було вдосталь.
Гіршим за неофіта в політиці може бути лише неофіт у війні.
© Тг-канал "Бєнєфіціари влади"


Кадри з Бахмута


БОНАПАРТА ІЗ СИРСЬКОГО НЕ ЗЛІПИШ
👉 До Бахмута спрямовано підкріплення, бо там дуже складна ситуація. Про це заявила Ганна Маляр в етері телемарафону. За її словами, рішення утримувати місто – стратегічне, а не політичне.
Також вона додала, що в районі Бахмута діють професійні й численні підрозділи ваґнера, проте "втрати їхні дуже високі, в рази більші, ніж у нас".
На відео кадри з Бахмута.
© Тг-канал "Бросок Мангуста"
- Ганна Маляр сама зрозуміла, що вона намолола?!
(з коментарів)


Ворог обстрілює Бахмут термобаричними боєприпасами з ТОС-1 "Сонцепьок"*


👉 От все-таки, як не старайся, але Бонапарта із Сирського не зліпиш. Марна справа.
Це не російська пропаґанда. Не ІПСО, про які виють БОТи "генія політтехнологій" Михайла Подоляка. Це мапа зі сайту "Deep State", українського проєкту, що повідомляє про ситуацію на фронтах у режимі реального часу. Повідомляє він інформацію досить точно. Саме тому ми починаємо за "Deep State" серйозно хвилюватися. Така правда зараз стає небезпечною для офісу презедента.


Не треба бути стратегом, щоби бачити: Бахмут є під загрозою повного оточення. Ми не хочемо лізти у плани військових. Проте. Погляньте у правий верхній кут скріна, що ми публікуємо. Пізнаєте? Це Соледар. Той самий, що його генерал Сирський обіцяв не здавати. Гляньте, де зараз фронт.
Про те, що Бахмут і далі тримають усупереч здоровому глуздові, тому що Сирський пообіцяв Зеленському не здавати "фортеці Бахмут", пишуть вже імениті волонтери. Причин плачевної ситуації біля Бахмута безліч. Це й паршиве постачання, і слабка підготовка військ. Але одна з основних - армія не вірить Сирському. Вона йому не вірить і відверто його боїться. Накази іґноруються. Атмосфера у підрозділах жахлива.
Пригадуєте, з якою наполегливістю провладний єдиний телемарафон переконував всю країну, що Соледар усе ще наш? У військових ці твердження викликали нервовий тик. На штабній "Дельті" Соледар на той момент уже понад тиждень був позначений як втрачений.
Повторимо знову: команді Зеленського час припинити грати в політику на полі бою, задля піару для бездарностей, аби замінити ними небезпечного авторитетного конкурента. Рано чи пізно українці вимагатимуть назвати їм винуватця кривавої драми.
Це сиґнал і для самого Сирського. Приклади Рябошапки, Баканова та Венедиктової свідчать самі за себе. Треба буде – його зіллють.
© “Печерський пагорб”, Тг


* Коментар до посту https://t.me/c/1646540589/16415.