четвер, 19 вересня 2024 р.

Справа Фаріон: доказів проти Зінченка нема, але його залишають під вартою

 


⚡️ На судовому засіданні у справі Фаріон, крім "прохання" підозрюваного залишити його під вартою, з'ясувався головний факт слідства: знаряддя злочину досі не знайдено.
Це процесуально правильно. 😉
Організатори цієї вистави не послухали нашої поради й поквапились поховати тіло вбитої - тепер невідомо, ЩО повинні знайти доблесні українські "мєнти". Ексгумація невідворотна, але там явно будуть цікаві сюрпризи типу "стріляли з двох сторін".
tZE inform
Отже, 18-річного В'ячеслава Зінченка, проти якого немає жодних доказів, триматимуть за ґратами ще чотири з гаком (!!) місяці - до 25 січня 2025-го! Про скажений тиск на львівських правоохоронців і жерців Феміди з боку зацікавлених осіб вже писалося. Схоже, Печерський суд у Києві і Галицький у Львові, як то кажуть, - обоє рябоє: "компенсують" бездарне слідство безпідставним замовним продовженням термінів тримання під вартою.
Зате одна пренеприємна особа, за повідомленням "Львівича, телеграм-каналу №1 у Львові", ухвалою суду задоволена. Може, це й була основна мета сьогоднішнього судового засідання?


Слідство у справі Фаріон було неповне і проводилося з процесуальними помилками й порушеннями

https://lesinadumka.blogspot.com/2024/09/blog-post_16.html


Ймовірного вбивцю Фаріон поліція відпустила

https://lesinadumka.blogspot.com/2024/09/blog-post_13.html


Вбивство Фаріон. У Львові хочуть все одразу закрити - і Зінченка, і справу?

https://lesinadumka.blogspot.com/2024/09/blog-post_82.html